Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهيه انواع كيكها

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهيه انواع كيكها
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

نکاتی برای طبخ کیک




در مورد شیرینی*ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
شیرینی*پزی کاری است که هم علم است و هم هنر در آن به*کار رفته است و اگر بخواهیم نتیجه مطلوبی به*دست بیاوریم باید سه نکته ذیل را کاملاً رعایت نمائیم:
۱- موادی که انتخاب میکنیم و به*کار می*بریم باید بهترین و مرغوب*ترین اجناس باشند.
۲- مواد و وسایل باید به*طور صحیح انتخاب شود.
۳- نوع و مقدار موادی که به*کار می*رود باید طبق دستوری که داده شده انتخاب و به*کار برده شود مهم*ترین موادی که در شیرینی نیز به*کار برده می*شود عبارت است از کره یا روغن، آرد مواد شیرینی مایع، مواد تخمیر کننده.
۴- روغن یا کره به شیرینی یک مزه خوب می*دهد و آن را مغذی می*نماید هر نوع روغن یا کره که در دستور شیرینی داده می*شود باید همان را با دقت زیادی انتخاب کنیم زیرا نتیجه کاملاً بستگی به انتخاب آن دارد روغن یا کره باید از بهترین نوع یعنی نباید عطر یا بوئی داشته باشد تا بوی مواد دیگر که لازم است در شیرینی بماند از بین نبرد.
البته اگر شیرینی با کره درست شده باشد واضح است که زودتر از شیرینی با روغن درست می*شود حالت ماندگی پیدا می*کند زیرا کره که در شیرینی است دارای دوغ است و آن دوغ که مانده می*شود مزه بدی به شیرینی خواهد داد پس اگر شیرینی با کره درست شود باید زودتر آن را مصرف نمود و یا در یخچال نگاهداری شود.
شیرینی*هائی که با روغن بسیار خوب تهیه می*شود برای مدت زیادی می*توان آن را نگاهداری کرد.
آرد: اگر در دستور شیرینی گفته شود که از آرد نان استفاده کنید به*راحتی می*توان از آرد معمولی مصرف کنیم ولی اگر در دستور شیرینی مخصوصاً قید شود آرد سفید باید با همان آرد سفید شیرینی را درست کنیم می*دانیم که آرد معمولی از گندم سفت تر درست می*شود ، این است که شاید برای بعضی شیرینی*ها خوب نیست.
مواد شیرینی: اساساً مغذی و مقوی بودن شیرینی*جات همان مواد شیرینی است که در آن مصرف می*شود.
مواد شیرینی از نی شکر یا چغندر به*دست می*آورند و می*توان از آن استفاده کرد. ولی روی*هم*رفته مواد شیرینی که در شیرینی پزی به*کار برده می*شوند عبارتند از شکر سفید، شکر سرخ، پودر قند ، شیرینی عسل و یا شهد غلیظ می*باشد.
معمولاً شکر سرخ و شکر سفید را می*توان به*جای هم مصرف نمود ولی در مورد پودر قند و شهد غلیظ این*طور نیست و هر کدام که در دستور ذکر شود باید همان را به*کار برد.
مایع: مایعی که غالباً در شیرینی به*کار برده می*شود عبارتند از شیر، آب و یا آب میوه می*باشد.
البته در مورد شیرینی می*توان از شیر خشک نیز استفاده نمود در صورتی*که طبق دستوری که برای شیر خشک نوشته شده است باید آن را به*صورت شیر کامل در بیاوریم شیرهای غلیظ را که دارای شیرینی است نمی*توان به*جای شیر معمولی به*کار برد.
مواد تخمیر کننده: این مواد برای داخل کردن هوا در خمیر است و بنابراین برای پف کردن شیرینی یا نان به*کار برده می*شوند عبارتند از بکینگ پودر، خمیر ترش، کرم دو تارتر، ماست و جوش شیرین.
در مورد کیک*ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
۱- در فر را نباید باز کنیم تا موقعی که کیک درست شود.
۲- سفیده تخم مرغ را اگر با کمی قند سائیده مخلوط کنیم اگر هم بماند پف آن نمی*خوابد.
۳- اگر تخم مرغ زنی برقی داشتیم به*راحتی می*توانیم تخم مرغ*ها را خوب بزنیم.
۴- کره و تخم مرغ را باید یک*ساعت قبل از یخچال بیرون بیاوریم برای اینکه کره که در یخچال است سفت و نرم کردن آن مشکل است و تخم مرغ هم باید حرارت طبیعی را داشته باشد.
۵- کیک را نباید داغ از قالب بیرون آورد بلکه باید در محل معمولی یعنی در اطاقی دور از جریان گذارد تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید مگر بعضی از کیک*ها که در دستور گفته می*شود که باید فوری پس از بیرون آوردن از فر آن را بر گردانیم.
۶- اگر خواستیم میوه*های خشک و یا کشمش در مایه بریزیم باید میوه خشک را در سینی ریخته قدری در فر بگذاریم تا گرم شود سپس در آرد بغلطانیم آنگاه در مایه کیک بریزیم.
 

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

طرز تهیه خامه کیک






شرح حال این غذا:
مواد لازم:
دستور تهیه: برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر می*گیریم خامه و خاکه قند را مخلوط می*کنیم و ظرف خامه را روی یخ می*گذاریم و خامه را می*زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی* که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم*مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخم*مرغ در نظر می*گیریم. سفیده را جداگانه آنقدر می*زنیم تا سفت شود به*طوری که از تخم*مرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم*مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می*نمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده می*ریزیم خوب مخلوط می*کنیم.
 

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :


كیك خرمایی با گردو





زمان تهیه: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
زمان طبخ: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
۲۲۵ گرم آرد سفید
نصف قاشق چایخوری نمك
یك قاشق چایخوری جوش شیرین
۱۷۵ گرم خرمای هسته گرفته و خرد شده
۱۰۰ گرم گردوی درشت خرد شده
۲۵۰ میلی لیتر آب جوش
۵۰ گرم كره یا مارگارین
۱۰۰ گرم شكر قهوه ای (یا معمولی)
یك عدد تخم مرغ زده شده
پنج قاشق سوپخوری شیر
آرد را با نمك و جوش شیرین در ظرف گود مناسبی الك كنید. خرما و گردو را در ظرفی ریخته و آب جوش را روی آنها بریزید. این مخلوط را كنار بگذارید تا كمی سرد شود.
كره را با شكر مخلوط كرده با همزن بزنید تا سبك و روشن شود. تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط كنید. آن را با خرما و گردو به مخلوط آرد و نمك و جوش شیرین بیفزایید و هم بزنید. در آخر شیر را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن آنها با هم مایه را در یك قالب كیك صبحانه ۴۵۰ گرمی كه از قبل آن را چرب كرده و كمی آرد در آن پاشیده اید بریزید و در فر كه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید قرار دهید. كیك را ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه مغزپخت شود بپزید. سپس از فر خارج كرده و از قالب بیرون بیاورید. كیك را روی شبكه سیمی سرد كرده به صورت برش های نازك ببرید و سرو كنید.
 

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

رولت گردویی





زمان تهیه: ۲۰ الی ۲۵ دقیقه
زمان طبخ: ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ كه زرده و سفیده آنها جدا شده باشد
۲ قاشق چایخوری آب
۷۵ گرم پودرقند
۲ قاشق بزرگ عسل شفاف
۱۰۰ گرم آرد سفید
۷۵ گرم گردوی چرخ شده
مقداری پودر قند برای روی رولت
۲۵ گرم گردوی خرد شده برای داخل رولت
۲۰۰ میلی لیتر خامه
یك قاشق بزرگ عسل
تعدادی گردوی درسته برای تزئین
سفیده تخم مرغ ها و آب را با همزن برقی می زنیم تا فرم گرفته و سفت شوند و اگر ظرف را برگردانیم از ظرف بیرون نریزد. به تدریج پودر قند را اضافه می كنیم. به این ترتیب كه هربار یك قاشق از آن را اضافه كرده و با همزن برقی می زنیم تا مخلوط غلیظ و براق شود. زرده تخم مرغ ها و عسل را افزوده با همزن می زنیم سپس آرد و گردوی چرخ شده را اضافه می كنیم و با یك قاشق فلزی خوب مخلوط می كنیم. كف یك قالب رولت به ابعاد ۲۸*۲۴ سانتی متر را كمی چرب كرده و با كاغذ روغنی می پوشانیم. كمی آرد روی كاغذ می پاشیم و مایه را در قالب ریخته با پشت قاشق سطح روی آن را صاف می كنیم.رولت را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر كه از قبل گرم كرده ایم می پزیم، یك قطعه كاغذ روغنی به ابعاد ۳۰*۲۵ سانتی متر بریده آماده می كنیم. مقداری پودر قند روی سطح كاغذ می پاشیم. بلافاصله پس از بیرون آوردن رولت از فر آن را بر روی كاغذ روغنی برمی گردانیم. لایه كاغذ روغنی كه قبل از طبخ در قالب انداخته بودیم را از رولت جدا می كنیم. با یك كارد تیز لبه های خشك شده رولت را بریده و صاف می كنیم سپس با كاغذ آن را لوله كرده می گذاریم سرد شود.برای داخل رولت خامه را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد مقداری از آن را برای تزئین روی رولت برمی داریم و باقیمانده را با گردوی خرد شده و عسل مخلوط می كنیم. این مخلوط را بر روی رولت كه باز كرده ایم می ریزیم تا سطح روی آن را بپوشاند. سپس رولت را لوله می كنیم. خامه زده شده را كه برای تزئین نگاه داشته بودیم در یك قیف خامه می ریزیم و با آن یك ردیف گل خامه بر روی رولت درست می كنیم. گل خامه ها را با نیمه های گردو تزئین می كنیم.
 

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

کیک گردوئی






شرح حال این غذا:
مواد لازم:
تخم*مرغ ۶ عدد
آرد سفید ۵ قاشق سوپخوری
گردوی چرخ کرده ۸ قاشق سوپخوری
کره ۱۵۰ گرم
بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه
وانیل یا رنده پوست لیمو ترش به مقدار کافی
دستور تهیه: طرز عمل مثل کیک کره*ای است آرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می*نمائیم و مانند کیک کره*ای در قالب می*ریزیم و به*مدت یک ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه در فر طبخ می*کنیم، بعد کیک را از فر بیرون می*آوریم و بعد از سرد شدن از قالب خارج می*سازیم و برای تزئین آن در تا سه عدد سفیده تخم*مرغ را جداگانه خوب می*زنیم به*طوری که از تخم*مرغ زنی نریزد، بعد یکی دو قاشق سوپخوری خاکه قند با سفیده مخلوط می*کنیم و این مایه را روی سطح کیک می*مالیم کمی هم خلال بادام روی آن می*پاشیم و کیک را می*گذاریم در فر روی پنجره آخر به*طرف بالا با حرارت ۳۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بماند خلال بادام و سفیده تخم*مرغ باید کمی برشته و طلائی شود.
 

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

كيك كرم كارامل




مواد لازم:
مواد زير:
شكر=2/1 ليوان
مواد كارامل:
تخم مرغ=5 عدد
شير تازه=2 و 2/1 ليوان
وانيل=1 قاشق غذاخوري
مواد كيك:
تخم مرغ=2 عدد
روغن=2/1 ليوان
پودر شكر=1 ليوان
شير خشك نيدو=2 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
وانيل=1 قاشق چايخوري
آرد سفيد=1 ليوان
طرز تهيه:
1. ابتدا 2/1 ليوان شكر را در ماهيتابه اي ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا ذوب شود. در حين ذوب شدن شكر را با قاشق چوبي هم بزنيد تا سفت نشود. بگذاريد شكر روي حرارت بماند تا رنگ آن به قهوه اي تغيير كنيد. مواظب باشيد شكر نسوزد. سپس شكر را بلافاصله پس از قهوه اي شدن در ظرف مخصوص كيك بريزيد بطوريكه بطور يكنواخت در تمام سطح ظرف پخش شود.اين كار را بايد سريع انجام دهيد چون شكر پس از اينكه كمي سرد شد سفت خواهد شد. ظرف را كنار بگذاريد تا شكر سفت شود و كمي خنك شود.






2. مواد كارامل را با همزن برقي بزنيد. سپس مواد بدست آمده را روي شكر سفت شده بريزيد.
3. تمام مواد لازم براي كيك بجز آرد را با همزن دستي خوب بزنيد سپس در آخر آرد را به آن اضافه كرده با قاشق هم بزنيد. مواد كيك بدست آمده را روي مواد كارامل بريزيد. سعي كنيد مواد كيك در تمام سطح ظرف ريخته شود. مواد كيك در مواد كارامل حل نخواهد شد!
4. ظرف كيك را در ظرف فر كه تا نيمه آب جوش ريخته ايد بگذاريد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت با حرارت 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا كيك به طريق بن ماري بپزد. در صورتي كه در حين پخت آب ظرف تمام شد دوباره ظرف را تا نيمه داغ بريزيد.





5. پس از اطمينان از پخت كيك آن را در ظرف مخصوص كيك برگردانيد. زير آن كيك خواهد بود و روي آن كارامل.
6. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.
نكته:
1. براي اطمينان از پخت كيك چنگالي را در آن فرو كرده در صورتي كه چنگال تميز بيرون بيايد كيك پخته شده.
2. مواد كارامل و كيك در حين پخت در فر از هم جدا خواهد شد.
3.كيك را ابتدا به مدت 1 ساعت و نيم با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا و پايين بپزيد.
 

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

کیک اسفنجی با کرم شکلات





مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ=6 عدد
پودر شکر=4/3 لیوان
وانیل=کمی
رنده پوست لیموترش=2/1 قاشق مرباخوری
آرد=1 لیوان
پودر کاکائو=4/1 لیوان
مواد لازم برای کرم شکلات:
کره=4/1 لیوان
خامه=100 گرم
شیر عسل(اللبن المكثف المحلي)=1 لیوان
شکلات تخته ای رنده شده=2 لیوان
طرز تهیه کیک:
1. تخم مرغ+پودر شکر+رنده پوست لیموترش+وانیل را به مدت 6 الی 8 دقیقه با همزن برقی بزنید.
2. پودر کاکائو+آرد را با هم مخلوط کرده و کم کم در 3 مرحله به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.
3. قالب مستطیل شکل به اندازه 30*40 سانتی متری را چرب کرده و آرد بپاشید سپس مواد آماده شده را در قالب بریزید بطوریکه مواد به طور یکنواخت در تمام سطح ظرف ریخته شود.
4. ظرف را به مدت 25 الی 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا کیک پخته شود.
5. ظرف را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا کیک خنک شود.
6. کیک را از وسط با کارد به دو قسمت تقسم کنید. روی قسمت اول کیک را نصف کرم شکلات بکشید سپس قسمت دوم کیک را روی آن گذاشته و روی کیک و اطراف آن را نصف کرم باقی مانده بکشید. و کیک را به صورت دلخواه خود تزئین کنید.
7. کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه کرم شکلات:
1. شیرعسل+کره+شکلات تخته ای را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم بگذارید تا شکلات و کره ذوب شوند. خامه را به مواد اضافه کرده روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کرم نرمی بدست آید.
2. کرم بدست آمده را کنار بگذارید تا در حرارت اتاق خنک شود.
 
بالا پایین