***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
سالاد وردورا
مواد لازم:
- پیاز: یک عدد متوسط
- پیازچه و شاهی: 20 گرم
- هویج رنده شده: یک چهارم یک عدد هویج
- فلفل سبز: یک عدد متوسط
- گوجه فرنگی: یک عدد درشت
- قارچ: یک عدد درشت
- روغن زیتون: 10 گرم
- برگ آویشن و پنیر پارمسان به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پیاز را به صورت حلقه*ای خرد کرده، پیازچه و شاهی را پس از شستن حسابی آبکش می*کنیم تا وجود آب طعم سالاد را برنگرداند، هویج را حتما رنده کنید، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را با اسلایسر یا کارد آشپزخانه به صورت حلقه*ای خرد کنید و همچنین روغن زیتون، آویشن و نمک فلفل را کنار دستتان داشته باشید، در ظرفی جداگانه روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده سپس پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را بر روی هم چیده، سپس پیازچه و شاهی را لابه لای آنها قرار داده و پس از پخش کردن هویج رنده شده بر روی سالاد، سس روغن زیتون را به صورت قطره*ای بر سطح سالاد نپاشید. پس از این مرحله مقدار مختصری پنیر پارمسان و برگ آویشن را روی سالاد ریخته و سالاد را میل کنید.
نکته:
ترکیب سرکه بالزامیک و روغن زیتون همیشه جواب داده است در صورت دوست داشتن طعم سرکه بالزامیک، اضافه کردن آن به این سس طعم خوشایندی را ایجاد خواهد کرد.