***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
مواد لازم:
روش تهیه:
پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون بر روی حرارت تند شعله قرار داده سپس گوجه فرنگی را افزوده و نمک را نیز تست کرده، اضافه می*کنیم. در این مرحله ریحان ساطوری هم اضافه می*شود. اکنون پنه را در ماهی تابه ریخته پس از چند بار تاب دادن کاهوی تازه را افزوده و البته نمی*گذاریم که کاهو حرارت زیادی ببیند چون همین که سی ثانیه بر روی حرارت قرار بگیرد کافی است. حالا وقت آن است که پنه*ها را در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان میل کنید.
نکته:
برای پختن پنه حتی الامکان از روغن و نمک استفاده شود تا هم به یکدیگر نچسبند و هم ماندگاری پیدا کنند.
- پنه: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- قارچ: 3 عدد درشت
- ریحان خرد شده: 30 گرم
- گوجه فرنگی: 2 عدد درشت
- کاهو: 25 گرم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روش تهیه:
پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون بر روی حرارت تند شعله قرار داده سپس گوجه فرنگی را افزوده و نمک را نیز تست کرده، اضافه می*کنیم. در این مرحله ریحان ساطوری هم اضافه می*شود. اکنون پنه را در ماهی تابه ریخته پس از چند بار تاب دادن کاهوی تازه را افزوده و البته نمی*گذاریم که کاهو حرارت زیادی ببیند چون همین که سی ثانیه بر روی حرارت قرار بگیرد کافی است. حالا وقت آن است که پنه*ها را در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان میل کنید.
نکته:
برای پختن پنه حتی الامکان از روغن و نمک استفاده شود تا هم به یکدیگر نچسبند و هم ماندگاری پیدا کنند.