Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

پنه پریماورا

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı پنه پریماورا
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :

مواد لازم:

  • پنه: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 3 عدد درشت
  • ریحان خرد شده: 30 گرم
  • گوجه فرنگی: 2 عدد درشت
  • کاهو: 25 گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه:


پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون بر روی حرارت تند شعله قرار داده سپس گوجه فرنگی را افزوده و نمک را نیز تست کرده، اضافه می*کنیم. در این مرحله ریحان ساطوری هم اضافه می*شود. اکنون پنه را در ماهی تابه ریخته پس از چند بار تاب دادن کاهوی تازه را افزوده و البته نمی*گذاریم که کاهو حرارت زیادی ببیند چون همین که سی ثانیه بر روی حرارت قرار بگیرد کافی است. حالا وقت آن است که پنه*ها را در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان میل کنید.

نکته:

برای پختن پنه حتی الامکان از روغن و نمک استفاده شود تا هم به یکدیگر نچسبند و هم ماندگاری پیدا کنند.
 
بالا پایین