Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

پنیر برشته ( غذای محلی گیلان )

  • نویسنده موضوع v!olet
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı پنیر برشته ( غذای محلی گیلان )
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :





مواد اولیه :

پنیر لیقوان 250 گرم

تخم*مرغ یک عدد

روغن و زردچوبه به میزان لازم

شوید خشک یا تازه خردشده به میزان لازم

طرز تهیه

پنیر را با دست ریز کرده، همراه با زردچوبه در روغن تفت می*دهیم. شوید خشک را به صورت پودر درآورده و با تخم*مرغ به مواد افزوده و هم می*زنیم. پس از پنج دقیقه غذا حاضر است و می*توانیم آن را همراه با برنج کته سرو نماییم.

نکـته:

در این غذا شوید خشک طعم بهتری دارد.

برای صرفه*جویی و طعم بهتر غذا، می*توان از پنیر*های خرد شده باقیمانده از صبحانه استفاده نمود.

 
بالا پایین