v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
مواد لازم براي 4 نفر:
مرغ 1 عدد تا 2 كيلوگرم
پياز 2 عدد، نگيني خرد شده
سير 1 تا 2 حبه، ورقه شده
نمك، فلفل، زردچوبه، ادويه مخلوط، پودر تخم گشنيز و زيره آسياب شده 1 و يك*دوم قاشق چايخوري
محلول زعفران 1 قاشق چايخوري
رب گوجه*فرنگي 2 تا 3 قاشق سوپخوري
كره 3 قاشق سوپخوري
آب يك*سوم پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا مرغ را از شيت و از گودي گردن از وسط استخوان فقرات تا پايين برش دهيد تا به دو قسمت مساوي تقسيم شود سپس قسمت ران را از گودي كمر برش دهيد و از سينه جدا كنيد و ماهيچه را ن را هم از مفصل برش داده تا ران به دو قسمت تقسيم شود،* بال را هم از سينه جدا نموده و سينه را به دو قسمت تقسيم نماييد تا به اين صورت مرغ را به قطعات مناسب تقسيم كرده باشيد سپس چربي*هاي مرغ را جدا و مرغ را بشوييد و در صافي قرار دهيد.
نمك،* فلفل و ادويه مورد نظر را با محلول زعفران، كره*ي آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نماييد تا سس مناسبي به دست آيد سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد و مقداري از پياز خرد شده و كمي سير ورقه شده را روي مرغ قرار دهيد سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد. مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف بجوش آيد سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس غليظي داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ*ها بريزيد و با چلوي زعفراني تزيين سپس سرو نماييد.
تذكر:
هميشه چربي*هاي مازاد مرغ را جدا ولي پوست مرغ را جدا ننماييد زيرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگيري به عمل مي*اورد. پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نماييد.
هميشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسيم نماييد زيرا برش*هاي نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقيمانده خوراك فوق مي*گردد.
در صورت دلخواه مي*توانيد مرغ را به مقدار قابل توجه با همين روش براي مراسم*هاي گوناگون طبخ نمود زيرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبي را هم داراست و براي مجالس مناسب است.
ضمناً يادآوري مي*نمايد نمك گوشت*هاي سفيد ابتداي طبخ اضافه مي*گردد.