Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

مرغ مجلسی

  • نویسنده موضوع v!olet
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı مرغ مجلسی
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :






مواد لازم براي 4 نفر:

مرغ 1 عدد تا 2 كيلوگرم
پياز 2 عدد، نگيني خرد شده
سير 1 تا 2 حبه، ورقه شده
نمك، فلفل، زردچوبه، ادويه مخلوط، پودر تخم گشنيز و زيره آسياب شده 1 و يك*دوم قاشق چايخوري
محلول زعفران 1 قاشق چايخوري
رب گوجه*فرنگي 2 تا 3 قاشق سوپخوري
كره 3 قاشق سوپخوري
آب يك*سوم پيمانه


طرز تهيه:

ابتدا مرغ را از شيت و از گودي گردن از وسط استخوان فقرات تا پايين برش دهيد تا به دو قسمت مساوي تقسيم شود سپس قسمت ران را از گودي كمر برش دهيد و از سينه جدا كنيد و ماهيچه را ن را هم از مفصل برش داده تا ران به دو قسمت تقسيم شود،* بال را هم از سينه جدا نموده و سينه را به دو قسمت تقسيم نماييد تا به اين صورت مرغ را به قطعات مناسب تقسيم كرده باشيد سپس چربي*هاي مرغ را جدا و مرغ را بشوييد و در صافي قرار دهيد.
نمك،* فلفل و ادويه مورد نظر را با محلول زعفران، كره*ي آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نماييد تا سس مناسبي به دست آيد سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد و مقداري از پياز خرد شده و كمي سير ورقه شده را روي مرغ قرار دهيد سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد. مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف بجوش آيد سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس غليظي داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ*ها بريزيد و با چلوي زعفراني تزيين سپس سرو نماييد.


تذكر:

هميشه چربي*هاي مازاد مرغ را جدا ولي پوست مرغ را جدا ننماييد زيرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگيري به عمل مي*اورد. پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نماييد.
هميشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسيم نماييد زيرا برش*هاي نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقيمانده خوراك فوق مي*گردد.
در صورت دلخواه مي*توانيد مرغ را به مقدار قابل توجه با همين روش براي مراسم*هاي گوناگون طبخ نمود زيرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبي را هم داراست و براي مجالس مناسب است.
ضمناً يادآوري مي*نمايد نمك گوشت*هاي سفيد ابتداي طبخ اضافه مي*گردد.


 
بالا پایین