Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با روش تهیه شارلوت آناناس

  • نویسنده موضوع BIJAN
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı آشنایی با روش تهیه شارلوت آناناس
نویسنده موضوع BIJAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan BIJAN

BIJAN

کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Jul 10, 2013
ارسالی‌ها
51
پسندها
9
امتیازها
0

اعتبار :

مواد لازم برای تهیه شارلوت آناناس

خامه پاستوریزه یک بسته 250 گرمی

کره 50 گرم

کمپوت آناناس یک قوطی نیم کیلویی

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

پودر ژله آناناس یک بسته

تخم مرغ دو عدد

پودر شکر شش قاشق غذاخوری



با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب بزرگ از ”*شارلوت آناناس“ خواهیم داشت.



دو عدد تخم مرغ، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 120 گرم)، یک قوطی نیم کیلویی کمپوت آناناس حلقه ای هفت حلقه کمپوت آناناس و هفت عدد آلو قرمز یا گیلاس نیاز می*باشد.
یک بسته کره 50 گرمی، یک بسته پودر ژله آناناس (معادل صد گرم پودر ژله)
یک بسته خامه پاستوریزه سفت 250 گرمی (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد)، یک کاسه گرد با گنجایش حدود یک و نیم لیتر و همزن برقی
طرز تهیه شارلوت آناناس

یک بسته پودر ژله آناناس را در یک فنجان آب جوش کم کم ریخته، هم می*زنیم تا حل شود. سپس آن را در هوای آزاد گذاشته تا کمی سرد شود ولی بسته نشود.
یک بسته خامه سفت پاستوریزه 250 گرمی را دو ساعت در فریزر گذاشته، تا کمی یخ بزند سپس آن را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه هم می*زنیم تا خامه فرم بگیرد.
دو عدد زرده تخم مرغ را همراه یک چهارم قاشق چای*خوری وانیل و دو قاشق غذاخوری پودر شکر با همزن برقی می*زنیم تا سفید و کشدار شود.
پنجاه گرم کره را بیرون یخچال گذاشته، تا کمی نرم شود سپس به زرده زده شده اضافه کرده، هم می*زنیم.
ژله سرد شده را اضافه کرده، هم می*زنیم.
دو عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می*زنیم تا کاملاً کف شود. بعد یک قاشق پودر شکر اضافه کرده، به هم زدن ادامه می*دهیم.
خامه فرم گرفته را اضافه کرده، هم می*زنیم سپس مخلوط زرده تخم مرغ را اضافه کرده، تا مایه شارلوت آماده شود.
کمی از مایه شارلوت را ته یک کاسه بزرگ ریخته، چند حلقه از کمپوت آناناس دور آن می*چینیم سپس برشی از آلو قرمز یا یک عدد گیلاس وسط هر حلقه قرار می*دهیم در نهایت با بقیه مواد کاسه را پر می*کنیم و برای مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار می*دهیم تا دسر بسته شود سپس آن را از یخچال درآورده و برای چند لحظه روی کتری در حال جوش قرار داده و لبه های دسر را جدا کرده، آن را در ظرف برمی گردانیم.
می*توان یک حلقه کمپوت آناناس همراه یک آلو قرمز یا گیلاس روی دسر قرار داد تا آماده پذیرایی شود.
 
بالا پایین