Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

شربت گل سرخ و قند گل

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهای سرد و نوشیدنی ها
Konu Başlığı شربت گل سرخ و قند گل
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
2,000
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

گل سرخ اخلاق را خوش و مطبوع کرده و باعث گشادگی عروق می شود. همچنین گل سرخ پوست را شاداب کرده و آرامش خاطر ایجاد می کند. سرزمین پهناور ایران مهد رویش دو نوع گل سرخ است:

[h=2][/h]


گل سرخ تبریز و گل سرخ قمصر کاشان، که هر کدام از این گلها دارای طبع متفاوتی است.
گل تبریز برای تهیه قند گل مناسب است؛ گل سرخ تبریز را در فروردین و اردیبهشت در یک دیگ مسی با قند می سایند و در دیگ را با یک پارچه ضخیم پوشانده و در معرض آفتاب تابستان روی پشت بام می گذارند تا دیگ حاوی قند و گل به تدریج با اشعه نور [h=3]خورش[/h]ید در روزها گرم و شبها سرد شود و معجون طبیعی قند گل تا پایان فصل مهرماه آماده شود، اما برای درست کردن [h=3]شربت[/h] گل: برگ گل سرخ را به مدت چند ساعت می جوشانیم تا آب و عصاره گل غلیظ شده، سپس به آن شکر را افزوده، آن را می پالاییم و با یخ و چند برگ گل سرخ تزئین می کنیم.
 
بالا پایین