Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

نازخاتون

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı نازخاتون
نویسنده موضوع ویدا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ویدا

ویدا

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Oct 30, 2013
ارسالی‌ها
188
پسندها
29
امتیازها
28
محل سکونت
تهران
دل نوشته
گر هیچ کسی همره مانیست خداهست..
بهترین اخلاقم
موجود نیست...
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

نازخاتون




مواد لازم


• 8 عدد بادنجان قلمی
• 5 عدد گوجه فرنگی درشت
• نصف پیمانه آب‌غوره
• یك قاشق غذاخوری نعنای خشك
• 3 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده
• 1 قاشق غذاخوری گل‌پر
• دو پیمانه آب انار (یا 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار)


طرز تهیه



1.بادنجان ها را كبابی کنید. یا در صورت دلخواه آنها را به مدت نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را بگیرید، ساطوری کنید و کنار بگذارید.

2. روی گوجه فرنگی ها مقداری آبجوش بریزید تا پوست آنها به راحتی كنده شود. سپس آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.

3. در این مرحله، بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب‌غوره روی حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل‌پر، نعنا و پیاز رنده شده را بریزید و از روی شعله بردارید. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

4. این غذا را می توانید با مقداری گردوی خرد شده تزیین و سرو کنید.




 
بالا پایین