Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

چگونه از بیماری قلبی پیشگیری کنم؟

اطلاعات موضوع

Kategori Adı قلب و عروق
Konu Başlığı چگونه از بیماری قلبی پیشگیری کنم؟
نویسنده موضوع R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

مـدیـر ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Aug 26, 2013
ارسالی‌ها
1,139
پسندها
842
امتیازها
113
محل سکونت
همــدان
وب سایت
dreamy95.blogfa.com
تخصص
خــــرابکاری :|
بهترین اخلاقم
مهـــربون
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
ماه تولد

اعتبار :


چگونه از بیماری قلبی پیشگیری کنم؟
یک پرسش مهم برای بسیاری از مردم ، بویژه کسانی که در فامیل خود سابقه بیماری قلبی دارند، این است که چگونه از ابتلا به بیماری قلبی پیشگیری کنیم؟ در حقیقت عواملی باعث افزایش احتمال بروز بیماری قلبی در افراد گوناگون می شوند.شما با شناختن عوامل خطرساز ، می توانید با پرهیز از آنها ، احتمال بروز بیماری قلبی را در خود کاهش دهید.
1- مصرف سیگار یا هر نوع دخانیات . سالهاست که پزشکان در باره مخاطرات مصرف دخانیات هشدار می دهند ولی متاسفانه همچنان شاهد گسترش مصرف آن هستیم.برای حفظ سلامتی بهتر است که از مصرف هر نوع دخانیات و نیز از هم نشینی با سیگاریها و استشمام دود آنها ، به سلامت خود کمک کنیم.
2- مصرف روغن های جامد ترانس. امروزه این روغن ها در انواع غذاها مصرف می شود. بهتر است بدانیم که این نوع روغن ها باعث افزایش کلسترول بد خون LDL ، می گردد. این کلسترول باعث رسوب شدن چربی در دیواره های داخلی شریانهای خونی شده و سرانجام به انسداد رگها منجر می شوند.با کاهش مصرف چربی های ترانس ، میزان این چربی نا مطلوب را در خون خود کاهش دهیم.
3- مصرف زیاد نمک. نمک یکی از عناصر مهم و ضروری بدن است ؛ اما مصرف زیاد آن می تواند باعث افزایش فشار خون شده و سرانجام به نارسایی قلبی منجر گردد. با کاهش مصرف نمک به سلامت قلب خود کمک کنیم.
4- داشتن اضافه وزن و چاقی . اگر قلب را به صورت یک موتور تصور کنیم ، چاقی و اضافه وزن باعث تحمیل بار اضافی به این موتور می گردد.با کاهش وزن و حفظ تناسب اندام و انجام ورزش های مناسب، می توانیم قلب سالمی داشته باشیم.
5- مصرف نکردن داروهای لازم و عدم مراجعه به پزشک. گاهی ما باید بپذیریم که برای کاهش اثرات برخی از عوامل خطرزا، بهتر است به پزشک مراجعه کرده و داروهای تجویزی را به موقع مصرف کنیم. بطور مثال فشار خون بالا و یا کلسترول بالا را می توان به موقع با مصرف داروهای مناسب ، کاهش داده و یا تحت کنترل در آورد.هرگونه سهل انگاری و یا کله شقی در امتناع از مصرف داروهای تجویزی، می تواند خطر را افزایش دهد.
 
بالا پایین