v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
مواد لازم برای 6- 4 نفر:
آب یک لیموی بزرگ
آب یک لیموی کوچک
شکر: 70 گرم
زرده 5 تخم*مرغ
پنیر خامه*ای: 250 گرم
ورقه ژلاتین: یک و نیم عدد
خامه زده شده: 200 میلی*لیتر
طرز تهیه:
1- ترکیبات را با هم مخلوط کنید.
شکر، آب لیموی بزرگ و کوچک، زرده*های تخم*مرغ را درون کاسه همزن بریزید و آن*ها را با هم مخلوط کنید.
2- مخلوط را حرارت دهید.
درون قابلمه*ای را تا مقدار یک سوم آن، آب ریخته و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار داده که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت 5- 3 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
3- ژلاتین را در آب خیس کنید.
وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقه*های ژلاتین را درون کاسه*ای قرار داده و روی آن*ها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت می*گیرد تا ورقه*های ژلاتین نرم شوند.
4- ورقه*های ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.
ورقه*های ژلاتین را از آب خارج کرده و کمی آن*ها را فشار داده تا هرگونه آب اضافی آن*ها خارج شود سپس آن*ها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کرده و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار داده تا خنک شوند.
5- خامه و پنیر را اضافه کنید.
وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه کرده و خوب آن*ها را با هم مخلوط کنید.
6- مخلوط را درون یخچال قرار دهید.
مخلوط را درون لیوان*هایی که از قبل آماده کرده*اید بریزید سپس آن*ها را به مدت 4- 3 ساعت درون یخچال قرار داده تا خوب خنک شده و کمی سفت شوند.
7- موس لیموها را تزئین کرده و میل کنید.
موس لیمو*ها را از یخچال بیرون آورده و روی هر کدام از آن*ها را با پوست خلال لیمو و برگ نعنا تزئین کرده و میل کنید.
آب یک لیموی بزرگ
آب یک لیموی کوچک
شکر: 70 گرم
زرده 5 تخم*مرغ
پنیر خامه*ای: 250 گرم
ورقه ژلاتین: یک و نیم عدد
خامه زده شده: 200 میلی*لیتر
طرز تهیه:
1- ترکیبات را با هم مخلوط کنید.
شکر، آب لیموی بزرگ و کوچک، زرده*های تخم*مرغ را درون کاسه همزن بریزید و آن*ها را با هم مخلوط کنید.
2- مخلوط را حرارت دهید.
درون قابلمه*ای را تا مقدار یک سوم آن، آب ریخته و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار داده که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت 5- 3 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
3- ژلاتین را در آب خیس کنید.
وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقه*های ژلاتین را درون کاسه*ای قرار داده و روی آن*ها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت می*گیرد تا ورقه*های ژلاتین نرم شوند.
4- ورقه*های ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.
ورقه*های ژلاتین را از آب خارج کرده و کمی آن*ها را فشار داده تا هرگونه آب اضافی آن*ها خارج شود سپس آن*ها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کرده و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار داده تا خنک شوند.
5- خامه و پنیر را اضافه کنید.
وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه کرده و خوب آن*ها را با هم مخلوط کنید.
6- مخلوط را درون یخچال قرار دهید.
مخلوط را درون لیوان*هایی که از قبل آماده کرده*اید بریزید سپس آن*ها را به مدت 4- 3 ساعت درون یخچال قرار داده تا خوب خنک شده و کمی سفت شوند.
7- موس لیموها را تزئین کرده و میل کنید.
موس لیمو*ها را از یخچال بیرون آورده و روی هر کدام از آن*ها را با پوست خلال لیمو و برگ نعنا تزئین کرده و میل کنید.