v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
مواد اولیه :
شكر | 50 گرم يا دو قاشق سوپخوری |
تخم*مرغ | سه عدد |
وانيل | یک سوم قاشق چايخوري |
موز خردشده و خامه | از هر کدام 250 گرم |
ژلاتين | دو ورق |
آب سرد | نصف پيمانه |
پودر قند | دو قاشق غذاخوری |
طرز تهيه:
ابتدا زرده*هاي تخم*مرغ را به همراه شكر و وانيل خوب با همزن مي*زنيم تا سفت و غليظ شود. سفيده*هاي تخم*مرغ را با پودر قند مي*زنيم تا كاملا سفت شود. حالا خامه را به زرده*هاي تخم*مرغ اضافه كرده ژلاتين را هم با آب سرد مخلوط كرده و به صورت بن*ماري حل مي*كنيم و به مخلوط زرده و خامه مي*افزاييم. سفيده تخم*مرغ را به مواد افزوده و هم مي*زنيم. سپس موزهاي خردشده را اضافه مي*كنيم. پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ريخته و در يخچال قرار مي*دهيم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را با پودر پسته تزيين مي*كنيم.
نكته:
به جاي دو ورق ژلاتين مي*توانيد از دو قاشق مرباخوري پودر ژلاتين استفاده كنيد.