*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر
چربی های اضافه دور ران را گرفته آن را بشوئید و با یک دستمال خشک کنید . با استفاده از یک چاقوی نوک تیز سوراخهایی روی ران ایجاد کنید ...
[h=2]ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر[/h]
کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی - ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر
نمک و فلفل به میزان لازم
ران گوسفند 5/1 کیلو گرم
سیر درسته 8 حبه
برگ بو درسته 2 عدد
برگ رزماری 2 عدد
برگ آویشن 2 عدد
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
آب 1 پیمانه
طرز تهیه :
چربی های اضافه دور ران را گرفته آن را بشوئید و با یک دستمال خشک کنید . با استفاده از یک چاقوی نوک تیز سوراخهایی روی ران ایجاد کنید . داخل سوراخها را حبه های سیرو برگهای سبزیجات قرار دهید ( اگر می خواهید از سبزیحات خشک استفاده کنید ان را روی گوشت بپاشید ) سپس بوسیله قلم مو ران را به روغن زیتون آغشته کنید . فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید . ران گوسفند را در سینی فر گذاشته و به مدت سی و پنج دقیقه در فر بگذارید . بعد آب را روی ران ریخته به مدت بیست الی بیستو پنج دقیقه دیگر در فر بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد و به روغن [h=3]بیف[/h]تد . درآخر نمک و فلفل را اضافه کنید . سپس ران را از سینی به ظرف دیگری انتقال داده و برش دهید . برای تزئین از سبزیجات استفاده کنید .
چربی های اضافه دور ران را گرفته آن را بشوئید و با یک دستمال خشک کنید . با استفاده از یک چاقوی نوک تیز سوراخهایی روی ران ایجاد کنید ...
کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی - ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر
نمک و فلفل به میزان لازم
ران گوسفند 5/1 کیلو گرم
سیر درسته 8 حبه
برگ بو درسته 2 عدد
برگ رزماری 2 عدد
برگ آویشن 2 عدد
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
آب 1 پیمانه
طرز تهیه :
چربی های اضافه دور ران را گرفته آن را بشوئید و با یک دستمال خشک کنید . با استفاده از یک چاقوی نوک تیز سوراخهایی روی ران ایجاد کنید . داخل سوراخها را حبه های سیرو برگهای سبزیجات قرار دهید ( اگر می خواهید از سبزیحات خشک استفاده کنید ان را روی گوشت بپاشید ) سپس بوسیله قلم مو ران را به روغن زیتون آغشته کنید . فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید . ران گوسفند را در سینی فر گذاشته و به مدت سی و پنج دقیقه در فر بگذارید . بعد آب را روی ران ریخته به مدت بیست الی بیستو پنج دقیقه دیگر در فر بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد و به روغن [h=3]بیف[/h]تد . درآخر نمک و فلفل را اضافه کنید . سپس ران را از سینی به ظرف دیگری انتقال داده و برش دهید . برای تزئین از سبزیجات استفاده کنید .