Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

نان گل رز

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı نان گل رز
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :




مواد لازم:

مایه خمیر یک قاشق سوپخوری

نمک قاشق چایخوری

شیر یک پیمانه

شکر یک پیمانه

آب ولرم 1/4پیمانه

روغن مایع 1/3پیمانه

زعفران آب**کرده یک قاشق سوپخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

تخم*مرغ یک عدد

آرد و کنجد به میزان لازم

طرز تهیه

مایه خمیر را با یک قاشق شکر و آب ولرم مخلوط کرده، به مدت 10 دقیقه کنار می*گذاریم. شیر، شکر و زعفران را جوشانده تا شکر حل شود. تخم*مرغ و نمک را مخلوط کرده، بعد آرد را کم*کم افزوده، ورز داده تا خمیر یک*دست شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می*دهیم. سپس خمیر را به قطر نیم سانتی*متر باز کرده، با قالب گرد خمیر را قالب زده، بعد قالب*های خمیر را به شکل گل رز پیچیده، روی آن کنجد یا ترافل زده، 20 دقیقه می*گذاریم تا بماند، بعد در طبقه وسط فر با درجه 180 سانتی*گراد به مدت 30 دقیقه قرار داده تا کاملا پخته و طلایی شود.


 
بالا پایین