Ops
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jan 24, 2014
- ارسالیها
- 10,600
- پسندها
- 3,164
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- AhWaZ
- تخصص
- SheYtOni
- دل نوشته
- :)
- بهترین اخلاقم
- MehRabOni
اعتبار :
مواد لازم
گشنیز ماهی
طرز تهیه
ماهیها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال میگذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابهای مناسب روغن ریخته و ماهیها را در آن سرخ میکنیم.
گوجه فرنگیها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ میکنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را میافزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.
- شیر ماهی: 1 کیلوگرم
- فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
- پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری
- پودر زنجــبیل: 1 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوی
- پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- سیر: 2 حبه
- گوجه فرنگی بزرگ: 4 عدد
- آبلیمو
- گشنیز ساطوری خرد شده: 1 پیمانه
- روغن و نمک: به میزان لازم
گشنیز ماهی
طرز تهیه
ماهیها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال میگذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابهای مناسب روغن ریخته و ماهیها را در آن سرخ میکنیم.
گوجه فرنگیها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ میکنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را میافزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.