Ops
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jan 24, 2014
- ارسالیها
- 10,600
- پسندها
- 3,164
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- AhWaZ
- تخصص
- SheYtOni
- دل نوشته
- :)
- بهترین اخلاقم
- MehRabOni
اعتبار :
[h=2]متاسفانه برخی از افراد برای فصل زمستان ترشیها را به مدت طولانی و گاه چند سال نگه داری میکنند تا مورد استفاده قرار دهند و همه بر این باور هستند که اینگونه ترشیجات برای سلامتی مفید است اما باید گفت این یک باور بسیار غلط است زیرا نگه داری ترشیجات و فرآوردههایی از این قبیل به مدت طولانی خطر سرطانزایی را افزایش میدهد [/h] |
رییس بخش گوارش بیمارستان امام خمینی (ره) عنوان کرد: نگه داری ترشیجات و فرآوردههایی از این قبیل به مدت طولانی خطرسرطانزایی را افزایش میدهد.
دکتر ناصر ابراهیمی دریانی در گفتوگو درباره تاثیر مصرف ترشی در بروز بیماریهای گوارشی گفت: به طور کلی مصرف ترشیجات و فرآوردههایی از این قبیل به هیچ عنوان توصیه نمیشود زیرا ممکن است در افرادی که زمینه بیماری گوارشی فوقانی، سوء هاضمه و ریفلاکس دارند موجب بروز علائمی از قبیل احساس ترش کردن، سوزش پشت جناق و... شود.
به گفته وی؛ 20 الی 25 درصد افراد جامعه دچار بیماری ریفلاکس هستند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه مواد غذایی باید به صورت تازه مورد استفاده قرار بگیرند عنوان کرد: متاسفانه برخی از افراد برای فصل زمستان ترشیها را به مدت طولانی و گاه چند سال نگه داری میکنند تا مورد استفاده قرار دهند و همه بر این باور هستند که اینگونه ترشیجات برای سلامتی مفید است اما باید گفت این یک باور بسیار غلط است زیرا نگه داری ترشیجات و فرآوردههایی از این قبیل به مدت طولانی خطر سرطانزایی را افزایش میدهد.
دریانی در ادامه تصریح کرد: میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند که مصرف آنها موجب کاهش خطر سرطانزایی میشود بنابراین به افرد توصیه میشود این مواد را به صورت تازه مورد استفاده قرار دهند.
رییس بخش گوارش بیمارستان امام خمینی (ره) در پایان خاطرنشان کرد: نتایج برخی مطالعات نشان داده که مصرف میوه و سبزیجات تازه از بروز سرطان معده جلوگیری میکند.