Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ترشی احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهد!

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı سرطان
Konu Başlığı ترشی احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهد!
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]متاسفانه برخی از افراد برای فصل زمستان ترشی‌ها را به مدت طولانی و‌ گاه چند سال نگه داری می‌کنند تا مورد استفاده قرار دهند و همه بر این باور هستند که اینگونه ترشیجات برای سلامتی مفید است اما باید گفت این یک باور بسیار غلط است زیرا نگه داری ترشیجات و فرآورده‌هایی از این قبیل به مدت طولانی خطر سرطانزایی را افزایش می‌دهد
[/h]


رییس بخش گوارش بیمارستان امام خمینی (ره) عنوان کرد: نگه داری ترشیجات و فرآورده‌هایی از این قبیل به مدت طولانی خطرسرطانزایی را افزایش می‌دهد.
دکتر ناصر ابراهیمی دریانی در گفت‌و‌گو درباره تاثیر مصرف ترشی در بروز بیماری‌های گوارشی گفت: به طور کلی مصرف ترشیجات و فرآورده‌هایی از این قبیل به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است در افرادی که زمینه بیماری گوارشی فوقانی، سوء هاضمه و ریفلاکس دارند موجب بروز علائمی از قبیل احساس ترش کردن، سوزش پشت جناق و... شود.
به گفته وی؛ 20 الی 25 درصد افراد جامعه دچار بیماری ریفلاکس هستند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه مواد غذایی باید به صورت تازه مورد استفاده قرار بگیرند عنوان کرد: متاسفانه برخی از افراد برای فصل زمستان ترشی‌ها را به مدت طولانی و‌ گاه چند سال نگه داری می‌کنند تا مورد استفاده قرار دهند و همه بر این باور هستند که اینگونه ترشیجات برای سلامتی مفید است اما باید گفت این یک باور بسیار غلط است زیرا نگه داری ترشیجات و فرآورده‌هایی از این قبیل به مدت طولانی خطر سرطانزایی را افزایش می‌دهد.
دریانی در ادامه تصریح کرد: میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند که مصرف آن‌ها موجب کاهش خطر سرطانزایی می‌شود بنابراین به افرد توصیه می‌شود این مواد را به صورت تازه مورد استفاده قرار دهند.
رییس بخش گوارش بیمارستان امام خمینی (ره) در پایان خاطرنشان کرد: نتایج برخی مطالعات نشان داده که مصرف میوه و سبزیجات تازه از بروز سرطان معده جلوگیری می‌کند.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: eLOy
بالا پایین