Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı طرز تهیه آش قلیه گیلانی
نویسنده موضوع DaniyaL
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan DaniyaL

DaniyaL

Wing To Fly
کـاربـر انجمــن
تاریخ ثبت‌نام
Feb 5, 2014
ارسالی‌ها
1,300
پسندها
1,877
امتیازها
113
محل سکونت
Rasht
دل نوشته
آدمها تو را نمی فهمند فقط ترجمه ات میکنند آن هم به زبان خودشان
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
جنسیت
ماه تولد

اعتبار :


مواد لازم :
نخود و لوبیااز هر کدام یک پیمانه
کشمش یک پیمانه
گوشت چرخ‌ کرده 350 گرم
قیسی 100 گرم
چغندریک عدد کوچک
هویج سه عدد متوسط
سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز 700 گرم
آرد برنجنصف پیمانه
شکرنصف فنجان
آردیک تا دو قاشق غذا خوری
آبغورهیک لیوان
نعنا داغ 5 قاشق غذا خوری
پیازیک عدد ریز خرد شده
نمک، فلفل و روغنبه میزان لازم



طرز تهیه :
نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .
در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.

گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید.
قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید.​

سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.
آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین و میل کنید.​
 
بالا پایین