Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

6 تکنولوژی فوق‌پیشرفته در ساختمان ها که جهان را تغییر خواهند داد

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش مهندسی معماری
Konu Başlığı 6 تکنولوژی فوق‌پیشرفته در ساختمان ها که جهان را تغییر خواهند داد
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan zahra71

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

در دنیای امروز ما، تکنولوژی در تمامی زمینه ها در حال پیشرفت و تکامل است اما کمتر کسی به توسعه تکنولوژی هایی می اندیشد که می توانند برای حفظ و نگهداری از محیط زیست و به طور کلی دنیایی که در آن زندگی می کنیم مفید باشد.
اما در این بین، چند شرکت محدود تمامی تلاش خود را به کار بسته اند تا راهکارها و روش هایی را ابداع کنند که بتوان با بهره گیری از آنها علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی و هزینه ها، کمک زیادی به حفظ محیط زیست کرد.
در ادامه می توانید با شش تکنولوژی که آینده جهان را تغییر خواهند داد آشنا شوید.

1. ساختمانی که آلودگی هوا را می بلعد
در حال حاضر تصور این که یک ساختمان بتواند آلودگی هوا را ببلعد کمی دور از ذهن به نظر می رسد، اما محققان ایتالیایی در تلاش برای تحقق این هدف هستند و توانسته اند این ساختمان را که از این ویژگی خارق العاده بهره می برد بسازند. در طراحی این ساختمان از آخرین تکنولوژی ها و تکنیکهای زیبایی شناختی استفاده شده است به طوری که پوششی اسکلتی از جنس بتن بیودینامیک این سازه را در بر گرفته است. این پوشش می تواند ذرات گرد و خاک موجود در هوا را جذب و آنها را به نمک تبدیل کند که همین امر می تواند تاثیر بسزایی در کاهش آلودگی هوا داشته باشد. در حال حاضر از این ساختمان به عنوان غرفه کشور ایتالیا در نمایشگاه جهانی میلان 2015 استفاده می شود.

2. آجرهای ساخته شده از تکنولوژی پرینت سه بعدی
محققان با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی موفق به تولید آجرهای سرامیکی شده اند که می تواند تنها با استفاده از آب، اتاق را خنک کند. در این روش از تکنولوژی قدیمی خنک کننده های تبخیری استفاده می شود. می توان با کنار هم قراردادن این آجرها علاوه بر خنک کردن اتاق، دمای کلی خانه را نیز کاهش داد.

3. مهار انرژی از طریق جلبلک
اولین ساختمانی که انرژی آن از طریق جلبک ها تامین می شود در شهر برلین آلمان ساخته شده است. در قسمت بیرونی این ساختمان که BIQ House نام دارد رآکتورهای زیستی که مملو از جلبک های زنده است تعبیه شده است. این جلبک ها با نور مستقیم خورشید به سرعت به بالا می آیند و سایه ای طبیعی را بر کل ساختمان شکل می دهند. همچنین این دیوار جلبکی با تولید برق انرژی مورد نیاز برای ساختمان را تامین می کند. نیروی تولید شده توسط جلبک ها همانند سایر تکنولوژی های مشابه، می تواند به عنوان یک منبع انرژی تجدیدپذیر مورد استفاده قرار گیرد.

4. بتنی که خودش را ترمیم می کند
دوام و مقامت اذ جمله معیارهای کلیدی در ساخت سازه ها محسوب می شوند و هیچ کس نیز تمایلی به پرداخت هزینه اضافی برای ترمیم ساختمان خود ندارد. از این رو، محققان آلمانی موفق به تولید نوعی بتن شده اند که می تواند با استفاده از باکتری و لاکتات کلسیم خود را بازسازی کند. زمانی که باکتری از لاکتات کلسیم تغذیه می کند سنگ آهنگ تولید می شود که منجر به ترمیم ترک ها شده و بتن را همانند شکل اولیه آن می کند.

5. کاشی های شیشه ای سقفی که خانه را گرم می کنند
شرکت سوئدی SolTech به تازگی موفق به تولید کاشی های شیشه ای برای سقف شده است که با جذب نور خورشید، از آن برای گرم کردن آب و سیستم گرمایشی خانه استفاده می کند. از این طریق می توان به طور چشمگیری در مصرف انرژی صرفه جویی کرد.

6. خانه ای کوچک به شکل قارچ
قارچ ها از جمله شگفتی های خوشمزه طبیعت هستند که از فواید بیشماری برخوردارند. اما آیا تاکنون به زندکی در خانه ای که از قارچ ساخته شده است فکر کرده اید؟ اخیرا محققان توانسته اند خانه کوچکی را بسازند که قسمت خارجی آن از چوب، اما داخل آن از موادی که از قارچ بدست آمده تشکیل شده است. از فواید این خانه می توان به ویژگی ضدآتش بودن و همچنین قابل حمل بودن آن اشاره کرد.
 

zahra71

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Sep 8, 2015
ارسالی‌ها
145
پسندها
22
امتیازها
18

اعتبار :

تاثیر استفاده از بتن در دنیای مدرن
بتن به طور گسترده برای ساخت سازه های معماری، زیر ساخت ها، دیوارهای آجری و یا بلوک، پیاده رو ها، پل های زمینی و پل های هوایی، بزرگره ها، باند فرودگاه ها، پارکینگ ها، سدها، استخرها، مخازن، لوله ها، نرده ها و حتی قایق استفاده می شود. بتن به مقدار فراوان تقریبا هر جایی که انسان نیاز به زیر ساخت ها داشته باشد استفاده می شود.
مقدار بتن مورد استفاده در سراسر جهان، دو برابر فولاد، چوب، پلاستیک و ترکیبات آلومینیوم است. بتن همچنین اساس یک صنعت بزرگ تجاری است. در سطح جهانی پیش بینی شده که صنعت مخلوط بتن آماده ، بزرگترین بخش بازار بتن، در سال 2015 بیش از 100 میلیارد دلار در آمد کسب کند.
بهداشت و محیط زیست
تولید و استفاده از بتن، طیف وسیعی از پیامد های زیست محیطی و اجتماعی را به وجود می آورد. برخی از این پیامد های حاصل از بتن، مضر هستند برخی خوشایندند و برخی دیگر ترکیبی از هر دو. تاثیر این پیامدها بستگی به شرایط دارد.



یک جز مهم از ترکیبات بتن، سیمان است که به طور مشابه، تاثیرات زیست محیطی و اجتماعی را ایجاد می کند. صنعت سیمان، یکی از تولید کننده های اولیه کربن دی اکسید، یک گاز گلخانه ای بزرگ، است ( دو صنعت دیگر، صنایع تولید انرژی و حمل و نقل هستند). در سال 2001، تولید سیمان پرتلند، در انتشار 7 درصد گاز co2 در سطح جهان نقش داشت. که عمدتا به دلیل پخت آهک و خاک رس در 1500 درجه سانتی گراد (2،730 ° F) است.
بتن تا حدی موجب اثر گرمایی در شهر است البته مقدار آن کمتر از تاثیر آسفالت است.
کارگرانی که بتن را برش می دهند، سخت می کنند و یا صیقل می دهند در معرض خطر استنشاق سیلیکای موجود در هوا هستند که می تواند منجر به سیلیکوزیس شود. گرد و غبار بتن منتشر شده توسط تخریب ساختمان ها و بلایای طبیعی می تواند یک منبع بزرگ برای خطر آلودگی هوا باشند.
حضور برخی از مواد در بتن، از جمله مواد افزودنی بتن مفید و ناخواسته، با توجه به سمیت و رادیو اکتیویته می تواند منجر به به نگرانی های بهداشتی شوند. بتن تازه (قبل از پخت کامل) به شدت قلیایی است و باید با تجهیزات مناسب حفاظتی با آن برخورد شود.
 
بالا پایین