Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

شله زرد

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهای سرد و نوشیدنی ها
Konu Başlığı شله زرد
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


برنج نیم دونه یک پیمانه
آب 4 پیمانه
شکر 2 پیمانه
زعفرون دم شده
کره 50 گرم
هل
گلاب 1/2 پیمانه
خلال پسته و بادوم و دارچین به مقدار لازم

برنج رو با 4 پیمانه آب میذاریم رو حرارت که بپزه وقتی به قل قل افتاد شکر رو اضافه میکنیم
وقتی شکر رو اضافه میکنیم بعد از یه مدت شکر اب میشه و مقدار آب شله زرد بیشتر میشه
حدود نیم ساعت تا یک ساعت میذاریم برنج و شکر باهم بپزن تو این مدت اگه آبش کم شد کم کم بهش آب اضافه میکنیم
وقتی برنج کاملا له شده؛هل و زعفرون دم شده و کره رو بهش اضافه میکنیم
باز نیم ساعت صبر کنید تا زعفرون کاملا رنگ بده و جا بیوفته
وقتی حس کردید غلظت شله زردتون خوبه براتون گلاب و خلال پسته و بادام و دارچین را اضافه کنید و بذارید ده دقیقه رو حرارت باشه
تقریبا دو الی سه ساعت پخت شله زرد طول میکشه
 
بالا پایین