sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
خمیر پای سیب رو خیلی با دقت درست کنید .به 2 قسمت تقسیم کنید .یک قسمت رو با وردنه باز کنید و تو قالب چرب شده بندازید بعد هسته خرماهامون رو درمیاریم.من از خرما ی بوشهری که توی بسته های 3 کیلوییه که چسبیدن به هم استفاده کردم و نتیجش عالی بود.خرماهارو که هستشو دراوردیم با دست یا گوشتکوب یه کم له میکنیم که صاف بشه.
بعد یه قاشق مرباخوری پر دارچین مپاشیم روی خرما ها .حالا بیزحمت فر رو روشن کنید با دمای 180 درجه داغ شه. بعد قسمت دوم خمیر رو با وردنه پهن میکنیم بعد بسته به اندازه ی قالبمون به شکل نواری میبریم من قالبم بزرگ بود خمیرم رو 2 برابر کردم و نوارهای تقریباَ 3 سانتی بریدم .تو قالب کوچیکتر 2 سانت یا یه کم کمتر ببرید.نواراتون رو بذارید رو خرما ها و اضافه خمیر رو واسه تزیینش یا جاهایی که خمیر زیاد کشیده شده و داره پاره میشه اتفاده میکنیم.من قالب گل زدم چیدم روش.
یک زرده تخم مرغ رو با یک قاشق روغن مایع و یک قاشق ماست با 2 قاشق شیر هم بزنیدو با قلمو یا پشت قاشق بمالید روی خمیر بعد بذارید توی فر 180 درجه که یک ربع پیش روشن کردید داغ شده بمونه تا روش کاملاَطلایی شه