sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
گوشت گاو را گوشت گاو را خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود.خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود.
مواد لازم:
دستور پخت:
1- گوشت گاو را خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود.
2- سیب زمینی، هویچ، زنجبیل و پیاز را نیز خرد می کنیم.
3- مقداری روغن را به همراه پیاز و زنجبیل داخل ظرف کمی حرارت می دهیم.
4- از سس شیرین و سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.
5- گوشت گاو را در آب جوش و مقداری نبات به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزید.
6- پس از اینکه گوشت گاو نرم شد، سیب زمینی و هویچ را اضافه کنید.
7- با کم شدن آب گوشت نمک اضافه کنید.
8- در آخر، کمی نشاسته به مواد بزنید.
غذای شما آماده است.
مواد لازم:
- گوشت گاو
- سیب زمینی
- هویچ
- زنجبیل
- پیاز
- سس شیرین (نوعی سس شیرین که از آرد مخمر شده درست می شود)
- سس گوجه فرنگی
- نشاسته
- نبات
- نمک
- روغن
دستور پخت:
1- گوشت گاو را خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود.
2- سیب زمینی، هویچ، زنجبیل و پیاز را نیز خرد می کنیم.
3- مقداری روغن را به همراه پیاز و زنجبیل داخل ظرف کمی حرارت می دهیم.
4- از سس شیرین و سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.
5- گوشت گاو را در آب جوش و مقداری نبات به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزید.
6- پس از اینکه گوشت گاو نرم شد، سیب زمینی و هویچ را اضافه کنید.
7- با کم شدن آب گوشت نمک اضافه کنید.
8- در آخر، کمی نشاسته به مواد بزنید.
غذای شما آماده است.