sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم
آرد 1 لیوان
آب 1 لیوان
شکر 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 الی 4 عدد(اگه درشت هست سه تا کافیه)
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
طرز تهیه:
قابلمه روی حرارت می ذاریم,آب + روغن مایع+شکر+نمک را داخلش میریزیم تا جوش بیاد(نذارین آب بی خودی بخار شه)
آرد را اضافه کنید,یک مرتبه داخل قابلمه بریزید و سریع و مرتب بهم بزنید تا خمیر از قابلمه جدا شه(نیازی به تف دادن نیست)
وقتی خمیرمون به شکل گلوله دراومد و از قابلمه جدا شد از روی حرارت برمیداریم و داخب یه ظرف دیگه میذاریم کاملا خنک شه(وسط کار دو سه بار خمیر رو زیر رو کنید تا وسط خمیر هم سرد شه)
بعد از اینکه خمیر خوب سرد شد اولین تخم مرغ رو اضافه میکنیم و و با هم زن بهم میزینم وقتی کاملا جذب شد تخم مرغ بعدی ر اضافه میکنیم
وانیل را اضافه کنید
بعد از اضافه کردن تخم مرغ سوم یه قاشق از خمیر رو بردارید و در بشقاب بریزید اگه شکل خودشو حفظ کرد یعنی خمیر عالیه و اماده هست
اگه وار رفت و شل بود دوباره با هم زن بزنید تا فرم بگیره
خمیرمون رو با ماسوره با فاصله در سینی فر قرار میدهیم(شکوفه هم اندازه میزنیم)
با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه
وفتی نون ها کامل پخت میذاریم کاملا سرد شه و با قیف و ماسوره باریک با خامه پرش میکنیم