Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه آش ماست

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı طرز تهیه آش ماست
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


آش ماست همانطور که از نامش پیداست، با ماست میل می‌شود. شما می‌توانید این ماست را چند دقیقه قبل از سرو در آش بریزید (البته آش باید از روی حرارت برداشته شده باشد) یا اینکه سر میز، ماست را به آش اضافه کنید. این ماست می‌تواند ترش یا شیرین، چکیده یا معمولی باشد که با توجه به ذائقه‌تان می‌توانید از هر نوع آن استفاده کنید. برخی افراد خوردن ماست را با آش دوست ندارند که در این صورت می‌توانند به آن کمی چاشنی آبلیمو یا سرکه اضافه کنند.

مواد لازم برای آش ماست : برای 4 نفر

برنج 0/5 لیوان 50 کیلوکالری
لپه 0/5 لیوان 50 کیلوکالری
سبزی آش (تره و جعفری) 4 لیوان 100 کیلوکالری
گوشت چرخ کرده 300 گرم 550 کیلوکالری
نعناع خشک 4 قاشق غذاخوری 0 کیلوکالری
روغن کانولا 5 قاشق غذاخوری 450 کیلوکالری
پیاز متوسط 1 عدد 25 کیلوکالری
ماست 2 لیوان 110 کیلوکالری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان دلخواه 0 کیلوکالری


طرز تهیه آش ماست :
ابتدا لپه‌ها را در قابلمه‌ای بریزید و بگذارید کاملاً پخته شوند.برنج را هم اضافه کنید و اجازه دهید آنقدر حرارت ببینند تا لعاب بیندازند.

حالا ادویه‌ها و سبزی را بریزید و بگذارید تا محتویات آش با حرارت ملایم پخته شود.در ظرفی دیگر، گوشت را با پیاز رنده شده و کمی زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه درآورید و با کمی روغن تفت دهید. بعد آن را در آش بریزید.
نعناع را در کمی روغن تفت دهید و به سایر محتویات آش بیفزایید و بگذارید 10 دقیقه دیگر آش روی حرارت بماند.پس از این مدت آش شما آماده سرو خواهد بود. در این زمان می‌توانید به آن ماست را اضافه کنید. البته می‌توان ماست را سر سفره برد تا هر کس هنگام کشیدن آش، آن را اضافه کند.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: eLOy
بالا پایین