sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=2]طرز تهیه دونات خانگی[/h]
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ عدد
شکر یک هشتم پیمانه
شیر ولرم یک هشتم پیمانه
آب یک هشتم پیمانه
خمیر مایه یک و نیم ق م
کره یک ششم پیمانه
نمک یک پنس
آرد حدود ۲ پیمانه
روغن جهت سرخ کردن
پودر قند یا شکلات آب شده جهت تزیین
طرز تهیه :
یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کرده و روی ظرف در قرار داده و کنار می گذاریم تا عمل بیاد .
تخم مرغ ، شکر ،کره آب شده و شیر رو با همزن دستی مخلوط می کنیم .
تقریبا نصف پیمانه از آرد رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم .
خوب تا حالا خمیر مایه تون حتما عمل اومده …
خمیر مایه عمل اومده رو به مواد قبل اضافه کنید .
بعد نمک و آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بیاد که بدست نچسبه .
ظرفی را چرب کرده و خمیر رو داخل ظرف قرار بدین و روشو بپوشونید تا حجم خمیر دوبرابر بشه . تقریبا ۲ ساعت زمان می بره .
روی کاغذ روغنی رو آردپاشی کرده و بعد خمیر رو روی اون باز کنید .
سپس با قالب دونات گرد یا قالب دونات قلب خمیرو قالب بزنید .
بعد روشون رو با نایلون بپوشونید تا حجمشون دو برابر بشه .
نکته خیلی مهم : باز هم تکرار می کنم حتما سطح کاغذ روغنی رو آرد پاشی کنید وگرنه بعدا به مشکل می خورید .
داخل ظرفی روغن ریخته و اجازه بدین داغ بشه ، بعد دونات رو داخلش قرار بدین تا با حرارت ملایم سرخ بشه .
نکته : موقع جابجایی مواظب دونات ها باشید که پفشون نخوابه .
بعد دونات رو برگردونید تا طرف دیگه شون هم سرخ بشه .
و در آخر روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافیشو بگیره .
نکته مهم:
طریقه سرخ کردن دونات بسیار بسیار مهمه ، کار خیلی راحتیه ولی اگه دقت نکنید ممکنه خوب پف نکنه یا اینکه بسوزه . موقع سرخ کردن دونات ها ؛ حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و درحین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن .
تخم مرغ ۱ عدد
شکر یک هشتم پیمانه
شیر ولرم یک هشتم پیمانه
آب یک هشتم پیمانه
خمیر مایه یک و نیم ق م
کره یک ششم پیمانه
نمک یک پنس
آرد حدود ۲ پیمانه
روغن جهت سرخ کردن
پودر قند یا شکلات آب شده جهت تزیین
طرز تهیه :
یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کرده و روی ظرف در قرار داده و کنار می گذاریم تا عمل بیاد .
تخم مرغ ، شکر ،کره آب شده و شیر رو با همزن دستی مخلوط می کنیم .
تقریبا نصف پیمانه از آرد رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم .
خوب تا حالا خمیر مایه تون حتما عمل اومده …
خمیر مایه عمل اومده رو به مواد قبل اضافه کنید .
بعد نمک و آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بیاد که بدست نچسبه .
ظرفی را چرب کرده و خمیر رو داخل ظرف قرار بدین و روشو بپوشونید تا حجم خمیر دوبرابر بشه . تقریبا ۲ ساعت زمان می بره .
روی کاغذ روغنی رو آردپاشی کرده و بعد خمیر رو روی اون باز کنید .
سپس با قالب دونات گرد یا قالب دونات قلب خمیرو قالب بزنید .
بعد روشون رو با نایلون بپوشونید تا حجمشون دو برابر بشه .
نکته خیلی مهم : باز هم تکرار می کنم حتما سطح کاغذ روغنی رو آرد پاشی کنید وگرنه بعدا به مشکل می خورید .
داخل ظرفی روغن ریخته و اجازه بدین داغ بشه ، بعد دونات رو داخلش قرار بدین تا با حرارت ملایم سرخ بشه .
نکته : موقع جابجایی مواظب دونات ها باشید که پفشون نخوابه .
بعد دونات رو برگردونید تا طرف دیگه شون هم سرخ بشه .
و در آخر روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافیشو بگیره .
نکته مهم:
طریقه سرخ کردن دونات بسیار بسیار مهمه ، کار خیلی راحتیه ولی اگه دقت نکنید ممکنه خوب پف نکنه یا اینکه بسوزه . موقع سرخ کردن دونات ها ؛ حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و درحین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن .