Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ضدعفونی کردن اسفنج آشپزخانه با ۵ ترفند

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı خانواده
Konu Başlığı ضدعفونی کردن اسفنج آشپزخانه با ۵ ترفند
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

ضدعفونی کردن اسفنجاسفنج آشپزخانه یکی از آلوده‌ترین وسایل آشپزخانه است زیرا رطوبت و باقیمانده موادغذایی محیطی مطلوب برای رشد میکروب‌ها در آن فراهم کرده است و میلیون‌ها باکتری مانند ای‌کولی، سالمونلا، کمپیلوباکتر و پاتوژن‌های مؤثر در ابتلا به مسمومیت غذایی در آن زندگی می‌کنند.از آنجایی که این اسفنج ‌ها اغلب برای تمیز کردن سطوح کابینت، شستن ظرف‌ها و... بکار می‌روند، این میکروب‌ها را به راحتی انتقال می‌دهند. به گفته پژوهشگران در هر ۴/۶ سانتیمتر مربع از اسفنج، ۱۳۴ هزار و ۶۳۰ باکتری وجود دارد. از این‌رو اسفنج آشپزخانه باید دو روز در میان استریل شده و هر هفته یا هر دو هفته یکبار نیز عوض شود. برای استریل کردن اسفنج آشپزخانه و کشتن باکتری‌های آن روش‌های مختلفی وجود دارد.مایکروویوابتدا اسفنج را در آب داغ شست‌وشو داده و سپس آن را درون یک کاسه قرار دهید. کمی آب روی آن ریخته و کاسه را برای مدت یک الی دو دقیقه درون ماکروویو بگذارید. در این مدت کاملاً مراقب باشید تا اسفنج خشک نشده و آتش نگیرد.علاوه بر این استفاده از این روش برای اسفنج ‌ها و یا اسکاچ‌هایی که در تهیه آنها از ذرات فلز استفاده شده مناسب نیست. پس از اتمام زمان یاد شده، ابتدا اجازه دهید تا اسفنج خنک شود و سپس آن را از کاسه خارج کنید. این روش حدود ۹۸ درصد از باکتری‌ها و میکروب‌های درون اسفنج را از بین می‌برد.آب‌جوشقابلمه را تا نیمه از آب پر کرده و سپس روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. سپس اسفنج را برای مدت حدود ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش قرار دهید. استفاده از این روش برای اسفنج‌هایی که در تهیه آنها ذرات فلزی به کار رفته مناسب است.محلول سفیدکنندهبدین منظور ترکیبی از ۱۰ درصد محلول سفیدکننده و ۹۰ درصد آب تهیه کرده و اسفنج را برای مدت حداقل پنج دقیقه درون آن قرار دهید. البته بنابر توصیه برخی کارشناسان اسفنج باید یک شب در این محلول بماند. سپس اسفنج را از درون آن خارج کرده و بشویید. استفاده از این روش بین ۳۷ تا ۸۷ درصد از باکتری‌ها را از بین می‌برد.ماشین ظرفشوییقرار دادن اسفنج یا اسکاچ همراه با ظروف، درون ماشین ظرفشویی روش مناسبی است زیرا آب‌جوش درون ماشین‌ ظرفشویی همراه با پودر شوینده آن باعث از بین رفتن میکروب‌ها و باکتری‌ها خواهد شد.سرکهاسفنج یا اسکاچ را یک شب در سرکه قرار دهید تا میکروب‌ها از بین برود.
 
بالا پایین