sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم جهت تهیه خمیر رولت
آرد : 3/2 پیمانه
شكر : 3/2 پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
بیكینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
وانیل : 4/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل رولت ( شارلوت )
شیر : 3 پیمانه + 2/1 پیمانه
شكر : 1 پیمانه + 4/1 پیمانه
زرده تخم مرغ : 6 عدد
پودر ژلاتین : 2 + 2/1 قاشق سوپخوری
خامه : 2 پیمانه + 2/1 پیمانه
آب : 3/1 پیمانه
وانیل : 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای تهیه خمیر رولت زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا نموده و زرده ها را با نیمی از شكر و وانیل با همزن زده تا كاملا كرم رنگ شده و حالت كشدار پیدا كند سپس سفیده ها را كمی هم زده و بقیه شكر را به آن اضافه می كنیم و خوب هم می زنیم و بعد به مواد زرده ها اضافه می كنیم و در آخر بیكینگ پودر و آرد را به مایه افزوده وپس از مخلوط كردن در سینی چرب شده پهن كرده و به مدت نیم ساعت در وسط فری كه از 15 دقیقه قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن كرده ایم قرار می دهیم .
برای تهیه مواد داخل رولت زرده های تخم مرغ و وانیل و شكر را با همزن هم می زنیم تا حالت كشدار پیدا كرده و كرم رنگ شود . پودر ژلاتین را با آب مخلوط نموده و روی بخار آب قرار می دهیم تا حل شود شیر داغ را كم كم به مایه زرده ها اضافه می كنیم تا مواد نبرد و روی حرارت ملایم مواد را تا 10 دقیقه آرام هم می زنیم مایه ژلاتین را نیز كم كم با مواد مخلوط می كنیم تا غلظت پیدا كند سپس مواد را كناری می گذاریم تا سرد شود .
رولت را كه از فر بیرون آوردیم كمی پودر قند به آن می پاشیم كه در صورت رول كردن خمیر به هم نچسبد در ضمن خمیر پخته شده نباید خشك باشد چون ترك می خورد . خمیر پخته و رول شده را در پارچه ای پیجیده و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم بهتر است قبل از رول كردن كمی مارمالاد روی رولت بزنیم .
خامه را به مواد شارلوت افزوده و با همزن می زنیم تا كاملا با مواد مخلوط شود .
رولت را از یخچال بیرون آورده وبرش می دهیم و به صورت یك لایه درون كاسه ای كه رویش را كیسه ای قرار دادیم می چینیم و مواد شارلوت را رویش می ریزیم و مابقی تكه های برش داده رولت را روی مواد شارلوت چیده و كیسه را رویش می كشیم و7 _ 8 ساعت در یخچال می گذاریم بماند و بعد از گذشت این زمان دسر را درون ظرف مورد نظرمان برمی گردانیم .
نوش جان
آرد : 3/2 پیمانه
شكر : 3/2 پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
بیكینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
وانیل : 4/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل رولت ( شارلوت )
شیر : 3 پیمانه + 2/1 پیمانه
شكر : 1 پیمانه + 4/1 پیمانه
زرده تخم مرغ : 6 عدد
پودر ژلاتین : 2 + 2/1 قاشق سوپخوری
خامه : 2 پیمانه + 2/1 پیمانه
آب : 3/1 پیمانه
وانیل : 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای تهیه خمیر رولت زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا نموده و زرده ها را با نیمی از شكر و وانیل با همزن زده تا كاملا كرم رنگ شده و حالت كشدار پیدا كند سپس سفیده ها را كمی هم زده و بقیه شكر را به آن اضافه می كنیم و خوب هم می زنیم و بعد به مواد زرده ها اضافه می كنیم و در آخر بیكینگ پودر و آرد را به مایه افزوده وپس از مخلوط كردن در سینی چرب شده پهن كرده و به مدت نیم ساعت در وسط فری كه از 15 دقیقه قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن كرده ایم قرار می دهیم .
برای تهیه مواد داخل رولت زرده های تخم مرغ و وانیل و شكر را با همزن هم می زنیم تا حالت كشدار پیدا كرده و كرم رنگ شود . پودر ژلاتین را با آب مخلوط نموده و روی بخار آب قرار می دهیم تا حل شود شیر داغ را كم كم به مایه زرده ها اضافه می كنیم تا مواد نبرد و روی حرارت ملایم مواد را تا 10 دقیقه آرام هم می زنیم مایه ژلاتین را نیز كم كم با مواد مخلوط می كنیم تا غلظت پیدا كند سپس مواد را كناری می گذاریم تا سرد شود .
رولت را كه از فر بیرون آوردیم كمی پودر قند به آن می پاشیم كه در صورت رول كردن خمیر به هم نچسبد در ضمن خمیر پخته شده نباید خشك باشد چون ترك می خورد . خمیر پخته و رول شده را در پارچه ای پیجیده و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم بهتر است قبل از رول كردن كمی مارمالاد روی رولت بزنیم .
خامه را به مواد شارلوت افزوده و با همزن می زنیم تا كاملا با مواد مخلوط شود .
رولت را از یخچال بیرون آورده وبرش می دهیم و به صورت یك لایه درون كاسه ای كه رویش را كیسه ای قرار دادیم می چینیم و مواد شارلوت را رویش می ریزیم و مابقی تكه های برش داده رولت را روی مواد شارلوت چیده و كیسه را رویش می كشیم و7 _ 8 ساعت در یخچال می گذاریم بماند و بعد از گذشت این زمان دسر را درون ظرف مورد نظرمان برمی گردانیم .
نوش جان