Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

فلافل لبنانی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı فلافل لبنانی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[BIRTHDAY]
فلافل لبنانی مواد لازم

• 380 گرم باقلای خشک
• 380 گرم نخود
• 2 حبه سیر درشت کوبیده
• یک عدد پیاز درشت ( ریز خرد شده)
• 4 عدد بزرگ پیازچه ( ریز خرد شده)
• یک عدد فلفل سبز قلمی تند ( ریز خرد شود)
• یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
• 3 قاشق غذاخوری آرد
• یک فنجان جعفری خرد شده
• یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
• 5/1 قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
• نمک و فلفل
• روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

1. باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. سپس آنها را پوست بگیرید با گوشت‌کوب یا در مخلوط‌کن به طور کامل خرد کنید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا نرم و پوره شوند. مخلوط را یک ساعت کنار بگذارید.

2. پس از استراحت مایه، گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط بر دارید و به صورت گلوله های کوچک در دست شکل دهید.

3. آنها را در سینی بچینید و بگذارید 15 دقیقه دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.
[/BIRTHDAY]
 
بالا پایین