sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[BIRTHDAY]فلافل لبنانی مواد لازم
• 380 گرم باقلای خشک
• 380 گرم نخود
• 2 حبه سیر درشت کوبیده
• یک عدد پیاز درشت ( ریز خرد شده)
• 4 عدد بزرگ پیازچه ( ریز خرد شده)
• یک عدد فلفل سبز قلمی تند ( ریز خرد شود)
• یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
• 3 قاشق غذاخوری آرد
• یک فنجان جعفری خرد شده
• یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
• 5/1 قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
• نمک و فلفل
• روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
1. باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. سپس آنها را پوست بگیرید با گوشتکوب یا در مخلوطکن به طور کامل خرد کنید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا نرم و پوره شوند. مخلوط را یک ساعت کنار بگذارید.
2. پس از استراحت مایه، گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط بر دارید و به صورت گلوله های کوچک در دست شکل دهید.
3. آنها را در سینی بچینید و بگذارید 15 دقیقه دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.
[/BIRTHDAY]
• 380 گرم باقلای خشک
• 380 گرم نخود
• 2 حبه سیر درشت کوبیده
• یک عدد پیاز درشت ( ریز خرد شده)
• 4 عدد بزرگ پیازچه ( ریز خرد شده)
• یک عدد فلفل سبز قلمی تند ( ریز خرد شود)
• یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
• 3 قاشق غذاخوری آرد
• یک فنجان جعفری خرد شده
• یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
• 5/1 قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
• نمک و فلفل
• روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
1. باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. سپس آنها را پوست بگیرید با گوشتکوب یا در مخلوطکن به طور کامل خرد کنید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا نرم و پوره شوند. مخلوط را یک ساعت کنار بگذارید.
2. پس از استراحت مایه، گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط بر دارید و به صورت گلوله های کوچک در دست شکل دهید.
3. آنها را در سینی بچینید و بگذارید 15 دقیقه دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.
[/BIRTHDAY]