Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دسر پاییزی خوشمزه و مقوی با رولت خرما!+عکس

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı دسر پاییزی خوشمزه و مقوی با رولت خرما!+عکس
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]کارد را پس از هر برش شسته و چرب کنید و بعد قطعه بعدی را برش بزنید . با این کار برشهای تمیز و زیبایی خواهید داشت
[/h]


رولت خرما

5 قاشق آرد سفید را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ( توجه کنید که قرار نیست رنگ آرد عوض شود. پس از آرد گندم استفاده نمی کنیم و زیاد هم آرد را حرارت نمی دهیم)

50 گرم کره و 4 قاشق روغن مایع اضافه کرده و تفت دهید (من نمی خواستم که کالری این شیرینی زیاد بالا برود. پس اگر شما با اضافه وزن یا قند و چربی بالا مشکلی ندارید ، از یک لیوان آرد و 100 گرم کره استفاده کنید) یک قاشق چای خوری هل به مواد اضافه کنید

هسته خرما ها را بگیرید
یک تکه کاغذ روغنی به شکل مستطیل بریده و آن را چرب کنید (من کاغذ روغنی را روی حصیر چینی قرار دادم)
خرما را ورز دهید تا به شکل یک خمیر یکنواخت درآید ( اگر خرمای شما مثل خرمای من , خرمای نرم شیره دار کاراملی جنوب نیست باید به آن روغن اضافه کرده و روی حرارت میکس کنید)
حالا خرما را روی کاغذ پهن کنید. وردنه را باید مرتب چرب کنید
خمیر آرد که کاملا سرد شده (اگر عجله دارید میتوانید توی یخچال قرار دهید ) را روی خرما بریزید
به حاشیه ها زیاد نزدیک نشوید چون موقع رول کردن دچار مشکل می شوید
اگر با شیرینی بیش از حد مشکلی ندارید روی خمیر آرد ، پودر شکر بپاشید (برای من و اطرافیانم شیرینی خرما به تنهایی کفایت میکنه پس من اینجا از شیر خشک یا کافی میت استفاده کردم)
حالا برای لایه بعد , روی مواد پودر پسته بریزید. (من 60 گرم استفاده کردم ولی مقدارش بستگی به جیب شما داره)
خوب حالا قسمت سخت کار یعنی پیچیدن:
آهسته و با دقت رول کنید و مرحله به مرحله کاغذ روغنی را جدا کرده و به رول کردن ادامه دهید. خوب باید دقت کنید که کاغذ را آهسته و با ظرافت جدا کنید وگرنه خرما تکه تکه می شود
هر بار که یک دور می پیچید به سمت پایین هم فشار دهید که در نهایت یک رول زیبا داشته باشید
خدا پدر و مادر این چینیها رو بیامرزه که زندگی من رو راحت تر کردند! بدون حصیر کار پیچیدن کمی سخت تره و تبحر لازم داره. از این حصیرها ژاپنیها برای پیچیدن سوشی استفاده میکنند. من 5 سال پیش برای ساخت سوشی خریدمش ولی برای رولت عالی جواب داد!
در نهایت رولت را با کاغذ دورش (و حصیر) به مدت 1 ساعت توی یخچال قرار دهید. (اگر عجله دارید نیم ساعت در فریزر)

کاغذ دور رولت را باز کرده و با کاردی که چرب کرده اید برش بزنید
کارد را پس از هر برش شسته و چرب کنید و بعد قطعه بعدی را برش بزنید . با این کار برشهای تمیز و زیبایی خواهید داشت
از این رولت می توانید در مهمانیها استفاده کنید.
 
بالا پایین