sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم :
طرز تهیه :
- خرماهای بدو ن هسته را چرخ یا له کنید.- کره را کمی روی حرارت آب کنید.- ماست را با بیكینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط كنید.- آرد را پس از الك كردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.- خمیر را خوب ورز دهید.- خمیر را در یك ظرف كه درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید.- بعد از خمیر به اندازه یك گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.- شیرینی ها را می توانید به هر شكل كه دوست دارید، درست كنید.- شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.- در صورت تمایل می توانید مقداری كنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط كنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را كنجد بپاشید.
آرد سفید | نیم كیلو |
كره ی گیاهی | 250 گرم |
ماست | 250 گرم |
نمك | یك قاشق چای خوری |
بیكینگ پودر | یك قاشق مرباخوری |
خرمای بدون هسته | نیم كیلو |
پودر مغز گردو، بادام، پسته و كنجد | از هر كدام دو قاشق غذاخوری |
دارچین | یك قاشق چای خوری |
زعفران آب شده | یك قاشق مرباخوری |
- خرماهای بدو ن هسته را چرخ یا له کنید.- کره را کمی روی حرارت آب کنید.- ماست را با بیكینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط كنید.- آرد را پس از الك كردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.- خمیر را خوب ورز دهید.- خمیر را در یك ظرف كه درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید.- بعد از خمیر به اندازه یك گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.- شیرینی ها را می توانید به هر شكل كه دوست دارید، درست كنید.- شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.- در صورت تمایل می توانید مقداری كنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط كنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را كنجد بپاشید.