Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دسر ر ولت حلوا و خرما

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı دسر ر ولت حلوا و خرما
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan zahra71

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]
[/h]



الان که ماه رمضان هست بیشتر خونه ها که میریم مهمونی دسرشون یا حلواست یا خرما یا شله زرد یا فرنی.

مواد اولیه:


  • خرما شیره ای یک جعبه
  • پودر دارچین ۲ ق.غ
  • پودر زنجبیل ۲ ق.غ
  • گردوی خرد شده به میزان لازم
  • کره ۲ عدد
  • آرد برای حلوا به میزان لازم
  • پودر هل سبز ۲ ق.غ

طرز تهیه:
۱٫ ابتدا جداگانه برای درست کردن حلوا ارد رو به اندازه ای که مورد نظر خودمون هست در کره تفت میدیم و کمی پودر قند و هل اضافه میکنیم تا زمانی که ارد کمی طلایی رنگ شود و بعد حلو آماده شده و سپس خرمای شیره ای یا همون دشتستان رو هسته هاشو در آوردم بعد خرما را با کره تفت دادم سپس به ان زنجبیل و دارچین اضافه کردم.



۲٫ سپس در یک سینی پلاستیک انداخته و ان را چرب کرده و خرما را روی ان پهن کردم و با وردنه مثل خمیری صاف در اوردم (برای اینکه خرما به وردنه نچسبد کمی به وردنه روغن بزنید) سپس حلوارو که از قبل اماده کردیم روی خرما میریزیم و سپس رول کرده و روی ان را با گردوی خرد شده تزیین کرده و با همون پلاستیک بپوشونید و در فریزر قرار دهید و بعد از ۵ساعت میتوانیم برش دهیم.
 

zahra71

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Sep 8, 2015
ارسالی‌ها
145
پسندها
22
امتیازها
18

اعتبار :

انواع غذاهایی که با خرما می توان درست کرد و انواع کارهایی که با رطب می توان انجام داد را در این بخش برای شما علاقه مندان عزیز توضیح خواهیم داد.
[h=2]موارد استفاده از خرما[/h][h=3]- استفاده از خرما در سالاد میوه[/h]خرما می تواند یکی از بهترین افزودنی ها به سالاد میوه باشد، به ویژه زمانی که در کنار سیب و گردو، و یا قطعه هایی از نارگیل و پرتغال قرار بگیرد. به طور کلی ترکیب رطب با میوه های زمستانی جالب است.
[h=3]- با خرما انرژی بگیرید[/h]خرما دارای قند طبیعی است. این قند طبیعی سریع جذب بدن می شود. قبل و یا هنگام انجام حرکات ورزشی و بدنسازی خوردن رطب به دلیل وجود منابع گلوکوزی بسیار مفید است، به ویژه زمانی که بدن به احیای انرژی نیاز دارد.
[h=3]- کره خرمایی[/h]ترکیب خرما و سیبی که آرام پز شده می تواند تجربه ی جدیدی را برایتان رقم بزند که به آن کره خرمایی گفته می شود.


[h=3]- استفاده از شیرینی طبیعی خرما[/h]شما می توانید برای شیرین کردن کیک شکلاتی خود از شیرینی طبیعی رطب استفاده کنید.
[h=3]- از تکه های آن روی کیک استفاده کنید[/h]استفاده از تکه های خرما روی کیک به همراه قطعات موز طعم جدید را به ارمغان می آورد.
[h=3]- با رطب خورش درست کنید.[/h]به عنوان یک میوه دارای قدمت و سابقه بسیار طولانی در خاور میانه ، خرما از استفاده به عنوان دسر هم فراتر رفته و می تواند در خورش هم استفاده شود.
[h=3]- با رطب تارت هم می توانید درست کنید.[/h]
 
بالا پایین