sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
حفظ تعادل مواد غذایی در کودکان به آسانی میسر نیست زیرا نیازهای غذایی آنها با رشدشان تغییر میکند علاوه بر این که سلیقه و عادات غذایی و میزان فعالیتشان نیز متغیر است.نیازهای غذایی یک کودک براساس سن ، سایز و متابولیسم بدن، شرایط سلامت آنها و سایر عوامل عوض میشود.
طرز تهیه آسان سمبوسه پنیر
�
�
سنی که در آن کودک میتواند غذای جامد دریافت کند متفاوت است. تغذیه کودکان بالای دو سال به استثنای میزان کالری مورد نیازشان مانند بزرگسالان است. به طوری که آنان نیز نیازمند طبقهبندی مناسب مواد مغذی، ویتامینها (مانند ویتامین سی ) املاح معدنی (مانند کلسیم، آهن) برای رشد، تکامل و عملکرد بدنشان هستند.
مواد لازم* پنیر سفت: ۱ لیوان* مغز گردوی خرد شده: نصف لیوان* نعناع خرد شده: به مقدار لازم* نان لواش: به مقدار لازم
طرز تهیه آسان سمبوسه پنیر
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی پنیر را با نعنای خرد شده و مغزگردو مخلوط میکنیم. سپس نانها را مستطیل شکل از طول میبریم.
سپس نان را به صورت سمبوسه در میآوریم و کمی از مواد را داخل سمبوسه میریزیم. کمی آرد خمیر میکنیم و سمبوسه را میبندیم و در روغن سرخ میکنیم.
سمبوسهها را در صافی میریزیم تا روغن آن برود.سپس سمبوسهها را در عسل میزنیم تا تمام سطح سمبوسه به آن آغشته شود و در ظرف میچینیم. از این سمبوسه میتوانیم برای صبحانه نیز استفاده کنیم.
�
�
سنی که در آن کودک میتواند غذای جامد دریافت کند متفاوت است. تغذیه کودکان بالای دو سال به استثنای میزان کالری مورد نیازشان مانند بزرگسالان است. به طوری که آنان نیز نیازمند طبقهبندی مناسب مواد مغذی، ویتامینها (مانند ویتامین سی ) املاح معدنی (مانند کلسیم، آهن) برای رشد، تکامل و عملکرد بدنشان هستند.
مواد لازم* پنیر سفت: ۱ لیوان* مغز گردوی خرد شده: نصف لیوان* نعناع خرد شده: به مقدار لازم* نان لواش: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی پنیر را با نعنای خرد شده و مغزگردو مخلوط میکنیم. سپس نانها را مستطیل شکل از طول میبریم.
سپس نان را به صورت سمبوسه در میآوریم و کمی از مواد را داخل سمبوسه میریزیم. کمی آرد خمیر میکنیم و سمبوسه را میبندیم و در روغن سرخ میکنیم.
سمبوسهها را در صافی میریزیم تا روغن آن برود.سپس سمبوسهها را در عسل میزنیم تا تمام سطح سمبوسه به آن آغشته شود و در ظرف میچینیم. از این سمبوسه میتوانیم برای صبحانه نیز استفاده کنیم.