Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دلمه قارچ با پنیر

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı دلمه قارچ با پنیر
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

دلمه قارچ برای تولد و مهمونی عصرانه انتخاب خوبی هست . حتی می تونید بعنوان پیش غذا برای شام هم استفاده کنید.

مواد لازم :
  • قارچ درشت / ۲۰ عدد
  • گوشت چرخ کرده / ۲۵۰ گرم
  • ذرت / ۱۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده / ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه / ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا / ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل / به مقدار لازم
  • پودر آویشن / به مقدار لازم
  • سیر / ۲ حبه ( اگه دوست نداشتین می تونید سیر رو حذف کنید )
طرز تهیه :ابتدا ته قارچها رو از کلاهک اون جدا می کنیم طوری که قارچ آسیب نبینه بعد مثل شکل زیر قارچ ها رو برش می دیم . قسمت اضافی قارچ رو که مونده خرد می کنیم چون بعدا" لازمشون داریم ( اونیکه توی دست من می بینید قسمت اضافی هست و خرد می کنیم ) .قسمت پایین رو هم کنار بذارید که بعدا" می خوایم موادمون رو روش قرار بدیم .
بعد از این مرحله پیازها رو سرخ می کنیم . بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم و تفت می دیم تا رنگ گوشت عوض بشه .
قارچ خرد شده رو به گوشت اضافه کنید و تفت بدین تا آب قارچها کشیده بشه ( اینا همون قارچهای اضافه بودن که داریم استفاده می کنیم . البته نصف همین قارچهای اضافه کافیه و نصف دیگه رو بذارید برای غذاهای دیگه تون) .
ذرت رو از قبل کمی بپزید بعد به موادمون اضافه کنید ( می تونید ذرت رو دون کنید و توی فریزر نگهداری کنید) .می تونید از کنسرو ذرت هم استفاده کنید . رب گوجه رو با نصف استکان آب مخلوط کرده به موادمون اضافه کنید . همچنین نمک و فلفل هم بیفزائید .
خوب مواد روی قارچها آماده شد .بریم سراغ خود قارچ :
از موادمون روی قارچهای برش خورده قرار می دیم .
بعد روشون پنیر پیتزا می ریزیم .
اگه از فر گاز استفاده می کنید اول فر رو روشن کنید بذارید با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم بشه بعد موقع پخت همون دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر به‌مدت 15- 12 دقيقه قرار بدین تا پنیر اون آب بشه و اگه دوست دارید روی پنیرها طلائی تر بشه چند دقیقه گریل رو روشن کنید ( کنترل کنید که دلمه ها نسوزن ) .اگه از کانوکشن استفاده می کنید : پیش گرمایش ۲۵۰ درجه سانتیگراد و برای پخت هم سینی رو روی سه پایه کوچیک قرار بدین بعد دوباره ۲۵۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵-۱۲ دقیقه و در نهایت ۲ دقیقه گریل ) برای طلائی شدن روی پنیرها .نکته ها :
  • ممکنه قارچها کمی تیره رنگ بشه و آب بندازه که مشکلی نداره . معمولا" درجه حرارت بالای فر به این خاطر هست که قارچ کمتر آب بندازه .
  • موقع سرو کمی پودر آویشن و سس روی دلمه ها بریزید .
  • این دلمه ها بصورت گرم سرو می شه .
 
بالا پایین