Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه کباب مخلوط خوشمزه با بادمجان

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı طرز تهیه کباب مخلوط خوشمزه با بادمجان
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]باز هم برای کباب خورها، یک نوع کباب جدید را می خواهیم آموزش دهیم. علاقه مندان به بادمجان هم دست کمی از کباب خورها ندارند و تعدادشان زیاد است. برای همین غذایی ترکیبی از هر دو را به شما آموزش می دهیم
[/h]


کباب مخلوط

باز هم برای کباب خورها، یک نوع کباب جدید را می خواهیم آموزش دهیم. علاقه مندان به بادمجان هم دست کمی از کباب خورها ندارند و تعدادشان زیاد است. برای همین غذایی ترکیبی از هر دو را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم براي 2-3 نفر
250 گرم گوشت چرخ‌کرده
1 عدد تخم‌مرغ
2 /1 پیمانه جعفری
2 حبه سیر
1 عدد پیاز متوسط
1 ق چ فلفل سفید
2 /1 ق چ فلفل سیاه
3 ق س پودر نان
1 ق م نمک
به تعداد لازم سیخ چوبی
به میزان لازم قارچ
به میزان لازم گوجه‌فرنگی گیلاسی
2 عدد بادمجان قلمی
به میزان لازم فلفل قلمی تند
به میزان لازم روغن
طرز تهیه:
1. سیخ‌های چوبی را به مدت 15 دقیقه داخل آب قرار دهید تا وقتی گوشت می‌پزد، به سیخ نچسبد. گوشت چرخ‌کرده،سیر، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، جعفری، نمک، فلفل ها وپودرنان را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آنها را خوب ورز دهید.
2. بادمجان‌ها را بعد از شست‌وشو به‌صورت راه‌راه پوست بگیرید. قارچ، فلفل قلمی قرمز و گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
3. یک تکه از بادمجان را به سیخ بکشید. مقداری از مخلوط گوشت را بردارید. آن را هم بعد از بادمجان به سیخ بکشید، سپس گوجه، قارچ و فلفل قلمی را هم بعد از گوشت به سیخ بکشید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کباب‌ها را آماده کنید. کباب‌ها را می‌توانید داخل فر یا داخل تابه سرخ کنید. بعد از پخت، آنها را سرو کنید.
یه جور دیگه
بهتر است از روغن‌زیتون یا روغن کنجد برای تهیه این کباب استفاده کنید.
مجله آشپزی مثبت
 
بالا پایین