sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
جوجه سبز شیلیایی (1)
مواد لازم برای سس شیلیایی:
۳ شاخه علف لیمو
۱ قاشق زنجبیل
۱۰ دارفلفل سبز
۵ حبه سیر
۵ شاخه ریحان
۱۰ شاخه گشنیز
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز
۲ قاشق روغن نباتی
مواد لازم دیگر:
۷۰۰ گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
۱ عدد پیاز قرمز
کمی گل کلم
نخود سبز
۱ فنجان ماست چرب
۱ فنجان برنج
گشنیز و پیاز سبز برای تزئین
طرز تهیه:
۱٫ علف لیمو را پاک کنید و خوب روی تخته ریز ریز کنید.
۲٫ دانه های دارفلفل های سبز را خالی کنید.
۳٫ زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.
۴٫ مرغ را به تکه های کوچک ببرید. پیاز را هم خرد کنید و با مرغ کمی تفت دهید. حدود ۷ دقیقه حرارت دهید تا پیاز کمی طلایی شود. دائماً هم بزنید تا پیاز و مرغ به ته قابلمه نچسبند.
۵٫ بعد سس شیلیایی را اضافه کنید.
۶٫ مخلوط مرغ و پیاز و سس را خوب هم بزنید تا مرغ ها سبز رنگ شوند.
۷٫ حالا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۸٫ سپس سبزیجات را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا گل کلم نرم شود. نخود سبزها را هم که اضافه کردید بگذارید ۵ دقیقه بیشتر بپزد. اگر زیاد خشک بود کمی آب اضافه کنید.
۹٫ در این حین، برنج را طبق دستورالعمل پخت آن بپزید. بعد آن را داخل کاسه کوچکی بریزید و فشار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.
۱۰٫ بعد در بشقابی، برنج را در وسط سرو کرده و دور آن مخلوط مرغ را بریزید. روی آن را با گشنیز و پیاز سبز تزئین کنید.
منبع : برترین ها