Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

چگونه کیک هویج درست کنیم

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı چگونه کیک هویج درست کنیم
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan novinmarketing

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

چگونه کیک هویج درست کنیم

کیک هویج دارای خواص زیادی است و برای هر مناسبتی می توان آن را درست کرد و از آن لذت برد. در بعضی از دستورالعملهای پخت آن، آجیل و آناناس هم به مواد آن اضافه می کنند که خیلی لازم نیست. کیک هویج یک کیک بسیار خوشمزه با یک لایه خامه ای فوق العاده است. اگر یک بار آن را بپزید، احتمالاً بخشی از برنامه ماهانه تان خواهد شد! چگونه زیر را بخوانید تا یک روش پخت کامل کیک هویج را یاد بگیرید.

چگونه

۱

مواد لازم برای کیک
آرد الک شده۱۸۰ گرم
شکر۳۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۳ عدد
هویج خام رنده شده۲۲۰ گرم
نمک۱/۴ قاشق چای خوری
روغن مایع (آفتابگردان)۳۰۰ میلی لیتر

مواد لازم برای خامه کیک
پنیر خامه ای۱۸۰ گرم
کره آب شده۱۸۰ گرم
شکر۲۲۰ گرم
وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقالمقداری

۲


3.فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید.



4.مواد خشک یعنی آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک و دارچین را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.



5.در یک کاسه دیگر بقیه مواد یعنی تخم مرغ، روغن، وانیل را خوب با هم مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط کاملاً یکدست شود



6.مخلوط تخم مرغ را روی مخلوط خشک بریزید و با هم مخلوط کنید.



7.هویج رنده شده را به آن ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید. مراقب باشید که خیلی خمیری و سفت نشود، یعنی وقتی آن را می کشید خیلی چسبنده نباشد و کش نیاید، چون در این صورت کیک تان هم سفت خواهد شد.



8.از یک برس شیرینی استفاده کنید و کره آب شده را به کف و کناره های قالبتان به اندازه کافی بمالید، طوری که یک لایه نازک از کره همه جای ظرف را بپوشاند.



9.مواد مخلوط شده کیک را درون قالب بریزید. مطمئن شوید که موادتان در همه جای ظرف به طور مساوی پخش شده باشد.



10.قالب را در وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزد.



11.از آزمون خلال دندان استفاده کنید؛ بعد از حدود ۳۵ دقیقه یک خلال دندان (چنگال یا هر وسیله نوک تیز دیگر) را در کیکتان فرو ببرید، اگر وقتی آن را بیرون می آورید خشک باشد کیکتان آماده است. اما اگر مواد کیک به خلال دندان چسبیده باشد، هنوز نپخته است و به زمان بیشتری احتیاج دارد.



12.وقتی کیک در حال پختن است، خامه را درست کنید. هم می توانید از همزن برقی استفاده کنید و هم با دست آن را هم بزنید.
شکر، پنیر خامه ای و کره آب شده را مخلوط کنید سپس اسانس پرتقال را به این مواد اضافه کنید. این مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا زمانی که کاملاً یکدست شود.



13.کیک را در یک ظرف قرار دهید. برای اینکار می توانید از یک بشقاب بزرگ استفاده کنید.



14.وقتی کیک سرد شد، با استفاده از یک کاردک پهن مخصوص خامه را روی آن بمالید و آن را صاف کنید، سپس اجازه دهید خامه شروع به سفت شدن کند.



کیک را سرو کنید و لذت ببرید!
نکات و هشدارها

برای شیرین شدن کیک می توانید به مواد آن قبل از پخت تکه های آناناس اضافه کنید. همچنین می توانید قبل از خامه یک لایه پودر شکر روی کیک بریزید، سپس در حالی که کیک هنوز گرم است آن را درون یخچال قرار دهید.
 
بالا پایین