Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دستور آشپزی کشک بادمجان

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı دستور آشپزی کشک بادمجان
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :





کشک بادمجان پیش غذای خوشمزه و مغذی است سریع و آسان تهیه میشود. کشک حاوی کلسیم بالا و فسفر است.

[h=2]مـواد لازم آشپزی[/h]
  • 8 عدد بادمجان متوسط
  • 2 فنجان کشک غلیظ
  • یک فنجان گردوی چرخ کرده
  • 2 قاشق سوپخوری نعناع داغ
  • 3 قاشق سوپخوری سیر داغ
  • روغن به مقدار لازم
  • یک قاشق چایخوری زردچوبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم


[h=2]دستور پخت[/h] برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را دو قطعه کنید. کمی نمک روی آنها پاشیده و بگذارید حداقل ۱ ساعت بماند تا آب بادمجان خارج شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند، سپس بادمجان ها را در روغن سرخکردنی سرخ کنید. پس از سرخ کردن، بادمجان ها را با دو لیوان آب با شعله ملایم بپزید و سپس با گوشتکوب بادمجان های پخته شده را بکوبید کشک را به بادمجان ها اضافه کرده و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بپزند. نمک و فلفل و زردچوبه و نعناع خشک را به کشک بادمجان اضافه کرده و خوب هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر هم بپزند و مخلوط شوند حالا کشک بادمجان را در دیس بکشید، یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن بریزید. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته و سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک بریزید و نوش جان کنید.



 
بالا پایین