Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

بارداری هفته به هفته

اطلاعات موضوع

Kategori Adı مسائل مربوط به زنان
Konu Başlığı بارداری هفته به هفته
نویسنده موضوع setyia
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan setyia

setyia

کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Nov 9, 2015
ارسالی‌ها
26
پسندها
25
امتیازها
0

اعتبار :

بارداری
بارداری یا حاملگی به وضعیتی گفته می‌شود که زن در رحم خود دارای رویان یا جنین باشد. به دوران بارداری «دورهٔ آبستنی» نیز گفته می‌شود؛ این دوره با به دنیا آمدن نوزاد (زایمان) به پایان می‌رسد.در انسان دورهٔ بارداری طبیعی حدود ۳۸ هفته از زمان بارور شدن طول می‌کشد. اگر طول این دوره از آخرین قاعدگی فرد باردار محاسبه شود، مقدار طبیعی آن تقریباً ۴۰ هفته خواهد بود. نطفه در حال رشد انسان در هفته‌های اول بارداری رویان و پس از این دوره، تا پایان بارداری، جنین نامیده می‌شود. انسان در هر بار بارداری معمولاً فقط یک جنین در رحم دارد، اگرچه موارد چندقلویی نیز چندان نادر نیست. سازمان بهداشت جهانی مدت عادی حمل را بین ۳۷ تا ۴۲ هفته معین می‌کند.
در اصطلاحات علمی به وضعیت بارداری گراوید (به لاتین: Gravid) گویند و به انسان مونث باردار گراویدا. پاریتی یا پارا برای نشان دادن تعداد بچه‌های سالم به دنیا آمده قبلی به کار می‌رود. زنی که هیچگاه باردار نشده نولی‌گراوید و زنی که برای اولین بار باردار شده پریمی‌گراوید گفته می‌شود و در بارداری‌های بعدی مولتی‌گراوید یا مولتی پار نامیده می‌شود. زنی که هیچ‌گاه باردار نشده یا جنینی را بیش از ۲۰ هفتگی نگه نداشته نولی‌پار خوانده می‌شود. از این اصطلاحات برای نشان دادن وضعیت بارداری‌های قبلی یک زن در شرح‌حال و ثبت اطلاعات پزشکی در حین بارداری یا شرایط دیگر به کار می‌رود.واژه رویاندر طی ۹ هفته اول بعد لقاح و جنین از هفته ۱۰ تا پایان بارداری بکار می‌رود.
در بسیاری تعاریف پزشکی و قانونی بارداری به سه قسمت (تریمستر) تقسیم می‌شود. در اولین سه‌ماهه یا تریمستر بیشترین ریسک سقط وجود دارد. در طی تریسمتر دوم یا سه‌ماهه دوم رشد جنین قابل بررسی است و از تریسمتر سوم یا سه‌ماههٔ دوم جنین قابلیت بقا خارج رحم را به دست می‌آورد.

مراحل بارداری در انسان
سه‌ماهه اول بارداری به دوران قبل از هفته ۱۲ بارداری اطلاق می‌شود. بیشتر سقط‌های جنین در این دوران اتفاق می‌افتند. تکامل رویانی و اندام زایی نیز در این دوران اتفاق می‌افتند.
دو تقسیم بندی وجود دارد:
در تقسیم بندی اول:
۳ ماهه اول بارداری - از هفته اول تا پایان هفته ۱۴ بارداری
۳ ماهه دوم بارداری - از هفته ۱۵ تا پایان هفته ۲۸ بارداری
۳ ماهه سوم بارداری - از هفته ۲۹ تا زمان زایمان
در تقسیم بندی دوم:
نیمه اول بارداری - هفته ۰ - ۲۰
نیمه دوم بارداری - هفته ۲۰ – ۴۰

سن بارداری
در ناباروری‌هایی که عوامل مردانه دخیل است با انجام آزمایش ساده، پاسخ آن دریافت می‌شود اما در خانم‌ها ممکن است اختلالات تخمک گذاری مانع از فرزندآوری شود که افزایش سن در کیفیت تخمک‌ها موثر است. کاهش کیفیت در باروری تخمک‌ها از سن ۳۵ سالگی به بعد است. بهتر است تا قبل از ۳۵ سال اقدام به فرزندآوری کرد، بارداری بعد از ۳۵ سالگی خطرناک است
داروهای گیاهی مفید در دوران بارداری
داروهای گیاهی مفید
زنجبیل دارویی موثر و قدیمی برای برطرف کردن حالت تهوع بارداری و ویار است. چای زنجبیل یک جایگزین طبیعی برای آرام کردن شکم و تهوع صبحگاهی بوده و دارویی بی‎خطر است.
برگ گزنه برای رفع مشکلات گوارشی و روده‎ای مسکنی مفید است و برای خانم‎های باردار که با این مشکلات دست و پنجه نرم می‎کنند مانند آبی بر روی آتش است. چای گزنه همچنین برای درمان و رفع کم‎خونی مفید است.
برگ تمشک خاصیت ضدعفونی کننده دارد و می‎توان برای درمان زخم‎های دهانی مانند آفت در دوران بارداری استفاده نمود.
ترنجبین با گلاب برای رفع یبوست و کار کردن شکم توصیه شده و ضرری ندارد.
[FONT=&quot]ویدئو های مرتبط:[/FONT]​
[FONT=&quot][FONT=&quot]راههای سقط جنین[/FONT][/FONT]
 
بالا پایین