Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دسر مهلبیه لبنانی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı دسر مهلبیه لبنانی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



مجموع مدت زمان: 1 ساعت آماده سازی: 15 دقیقه غیرفعال: 30 دقیقه پخت: 15 دقیقه تعداد سرو: 4 نفر
دسر مهلبیه ساده، خوشمزه و معطر است دسر خوشمزه را با اسانس بهار نارنج امتحان کنید. دسر مهلبیه را بر حسب سلیقه و ذائقه خود میتوانید زعفرانی و یا شکلاتی هم درست کنید.
[h=2]مـواد لازم آشپزی[/h]
  • 4 قاشق غذا خوری آرد ذرت
  • 2 پیمانه شیر
  • ¾ پیمانه شکر
  • 50 گرم خامه
  • 7 قطره اسانس بهار نارنج
  • 1 عدد موز
  • پودر پسته به مقدار لازم


[h=2]دستور پخت[/h] قبل از شروع کار ظرف مورد نظر دسر مهلبیه را آماده کنید چون دسر پس از تهیه زود می بندد و شکل خوبی پیدا نمی کند. موز را حلقه حلقه کرده و در ظرف دسر بچینید.
برای تهیه دسر مهلبیه لبنانی ابتدا شیر، شکر و آرد ذرت را با هم در قابلمه مخلوط کنید بطوری که مایع یکدست بدست بیاید اگر آرد ذرت را با شکر مخلوط کرده و در شیر حل کنید آرد گلوله نمی شود ولی اگر گلوله شد با پشت قاشق آرد ذرت را حل کنید.
قابلمه دسر را روی حرارت ملایم بگذارید محلول را هم بزنید تا آرد پخته شده و غلیظ شود وقتی مایع دسر مهلبیه به غلظت فرنی رسید از روی اجاق بردارید. سپس خامه را اضافه کنید و در آخر اسانس بهار نارنج را اضافه نموده و هم بزنید حال دسر مهلبیه را به آرامی در ظرف مورد نظر که از قبل آماده کردید بریزید بطوریکه موزها بالا نیایند و شناور نشوند.
برای تهیه دسر مهلبیه زعفرانی یک قاشق چایخوری زعفران دم کشیده را در قابلمه دسر در حال جوش بریزید.
برای تهیه دسر مهلبیه شکلاتی یک تا دو قاشق کاکائو و یک قاشق شکر اضافی به آرد ذرت، شکر و شیر اضافه کنید.

به جای اسانس بهار نارنج می توانید از یک قاشق غذا خوری گلاب استفاده کنید.
برای تزئین دسر مهلبیه لبنانی از پودر پسته استفاده نمائید و در یخچال بگذارید دسر مهلبیه آماده است نوش جان.
 
بالا پایین