Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ماهی سلمون با سس خوشمزه

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي دريايي
Konu Başlığı ماهی سلمون با سس خوشمزه
نویسنده موضوع novinmarketing
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan novinmarketing

novinmarketing

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Feb 15, 2016
ارسالی‌ها
452
پسندها
34
امتیازها
0

اعتبار :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری


روغن زیتون چهار تا پنج ق غذا خوری 100 گرم/100 کالری
سالمون چهار تکه 100 گرم /100 کالری
پودر آویشن نصف ق مربا خوری 100 گرم / 276 کالری
آبلیموی تازه یک سوم لیوان 100 گرم / 9 کالری
نمک به مقدار لازم 100 گرم / 0 کالری





*. روغن زیتون، آبلیمو، نمک و آویشن رو مخلوط و ماهی رو از طرف گوشت داخلش بزارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید.

مواد لازم سس شوید :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری


شوید خشک دو ق غذاخوری 100 گرم / 253 کالری


ماست خامه ای چهار ق غذاخوری نامشخص
خامه چهار ق غذاخوری 100 گرم / 350 کالری


پودر جوز هندی
یک چهارم ق چایخوری
100 گرم / 525 کالری


فلفل قرمز یک چهارم ق چایخوری
100 گرم / 22 کالری


آبلیموی تازه
یک ق غذاخوری 100 گرم / 9 کالری


آرد دو ق غذاخوری 100 گرم / 360 کالری


شیر یک لیوان 100 گرم / 110 کالری


کره به مقدار لازم 100 گرم / 737 کالری


نمک به مقدار لازم 100 گرم / 0 کالری



طرز تهیه ماهی لذیذ سالمون با سس شوید :
ابتدا یک قاشق غذاخوری کره رو در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا ذوب بشه ، سپس آرد و شوید رو بهش اضافه کنید کمی تفت می دهیم تا بوی آرد بلند بشه سپس شیر،خامه و ماست را باهم مخلوط می کنیمو به تابه اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا سس آن به نسبت غلیظ شود و پس از آن جوز هندی، آبلیمو،نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
اگر که خیلی غلیظ شد مقداری شیر یا آبجوش بزنید. حالا ماهی رو داخل فر صد و هشتاد درجه نیم ساعت بپزید و چند دقیقه گریل کنید تا طلایی بشه یا داخل تابه روی شعله بپزید. موقع سرو سس رو روی ماهی بریزید.این سس با انواع غذاهای دریایی وگوشتی عالیه.

خواص شوید :
*. با اثر وابسته به مقدار مصرف باعث کاهش کلسترول تام،کاهش LDL ، افزایش HDL و کاهش تری گلیسرید TG می گردد . دفع باد را از روده تسهیل می کند و لذا نفخ را کاهش می دهد . موجب افزایش بازسازی سلولهای آسیب دیده کبدی می گردد. با افزایش ترشح صفرا و جلوگیری از تجمع باد در روده،منجر به بهبود اشتها می گردد . مانع از بروز یبوست می شود.


منبع : لوازم آشپزخانه صنعتی
 
بالا پایین