novinmarketing
کـاربــر حـرفــه ای
- تاریخ ثبتنام
- Feb 15, 2016
- ارسالیها
- 452
- پسندها
- 34
- امتیازها
- 0
اعتبار :
کتلت یک مدل از غذاهایی است که اکثریت را دوست دارند و جزو محبوب ترین غذاها به شمار می رود. بیشتری کتلت گوشت که با پیاز و سیب زمینی درست می شود را درست می کنیم.اما کتلت، انواع و مدل های متفاوتی دارد و تنها به گوشت و سیب زمینی محدود نمی شود. با سویا، بادمجان، قارچ، کدو، هویج، لوبیا، مرغ و .. ده ها ماده غذایی دیگر می توان کتلت درست کرد. حال در ادامه می خواهیم غذای کتلت بادمجان را آموزش دهیم.
مواد لازم کتلت بادمجان :
بادمجان 2 عدد
سیب زمینی آب پز 3 عدد
پیاز و تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا 30 گرم
نمک و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم
روش تهیه کتلت بادمجان :
*. در مرحله ی اول باید بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و باید پوستشان را کنده و ساطوری خرد کنیم.
*. سیب زمینی آب پز کنید و پیاز را رنده کرده و سپس با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
*. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد.
*. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.
*. یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.
منبع : لوازم آشپزخانه صنعتی
مواد لازم کتلت بادمجان :
بادمجان 2 عدد
سیب زمینی آب پز 3 عدد
پیاز و تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا 30 گرم
نمک و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم
روش تهیه کتلت بادمجان :
*. در مرحله ی اول باید بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و باید پوستشان را کنده و ساطوری خرد کنیم.
*. سیب زمینی آب پز کنید و پیاز را رنده کرده و سپس با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
*. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد.
*. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.
*. یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.
منبع : لوازم آشپزخانه صنعتی