Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

نکاتی مهم درباره سرخ و بخارپز کردن سبزیجات

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı خانه داری
Konu Başlığı نکاتی مهم درباره سرخ و بخارپز کردن سبزیجات
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]نکاتی مهم درباره سرخ و بخارپز کردن سبزیجات[/h]

[h=3]سبزیجات را هم می توان خام خورد و هم به صورت بخارپز، اما به دلیل دارا بودن ویتامین های حساس به حرارت ( مثل ویتامین C )، باید در هنگام پخت آن ها دقت بیشتری به خرج داد.[/h]
بازدید : 10,994 نفر

در گذشته انواع سبزی ها به شکل سبزی خوردن، سالاد یا برای تهیه انواع خورش مورد استفاده قرار می گرفتند، ولی اکنون در بسیاری از مهمانی ها در کنار غذاهای متنوع، معمولا بشقابی از سبزیجات خام یا بخارپز دیده می شود. سبزیجات را هم می توان خام خورد و هم به صورت بخارپز، اما به دلیل دارا بودن ویتامین های حساس به حرارت ( مثل ویتامین C )، باید در هنگام پخت آن ها دقت بیشتری به خرج داد.
اگر تصمیم به بخارپز کردن سبزی جات دارید بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:
1- در زمان بخارپز کردن حتما باید در ظرف گذاشته شود.
2- از مقدار کمی آب استفاده کنید تا بعد از طبخ به خورد سبزی جات برود.
3- آب حاصل از سبزیجات را میل کنید ( به غیر از سیب زمینی ).
4- بهتر است در این روش، ابتدا آب را جوش آورید. سپس انواع سبزیجات را در آب در حال جوش بریزید، زیرا با این روش آنزیم های موجود در سبزی حفظ می شوند و ویتامین ها هم در اثر حرارت کمتر آسیب می بینند.
5- برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین C، گروه B و برخی مواد معدنی می شود.
6- سبزیجات را قبل از خرد کردن باید بشویید، زیرا اگر سبزی خرد شود، ویتامین ها با شستشو از بین می روند.

سرخ کردن سبزیجات
گاهی اوقات دیده شده است که سبزیجات را سرخ و یا با مقدار زیادی روغن می پزند که این روش علاوه بر ایجاد ترکیبات مضر، باعث بروز چاقی و بیماری های قلبی - عروقی شده و به سلامتی افراد لطمه می زند، مخصوصا اگر برای این کار از روغن جامد یا روغن حیوانی استفاده شود.
به علاوه، وقتی درجه حرارت در این روش پخت بالا باشد، باعث از بین رفتن ویتامین ها شده و مهم تر اینکه هضم شان با مشکل مواجه می شود.
یادتان نرود که تلفیق آنها با سایر گروه های غذایی از جمله غلات، گوشت سفید و لبنیات کم چرب می تواند وعده غذایی کامل تری را ایجاد کند.
 
بالا پایین