Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تهیه کوکوی بادمجان پفکی:

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı تهیه کوکوی بادمجان پفکی:
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

بادمجان از انواع صیفی جات است که مورد علاقه اکثر افراد است چرا که با آن می توان انواع مختلفی از غذاها را تهیه کرد. مثلا کشک بادمجان، خورش بادمجان و… از انواع این غذاها هستند که با بادمجان درست می شوند. گالری تاروت رنگی در این مطلب نوعی متفاوت از غذایی که با بادمجان درست می شود را آموزش داده است.
این غذا در مدت زمان اندکی درست می شود و مناسب خانمهای شاغل هم هست.
[h=3]آموزش درست کردن کوکوی بادمجان پفکی[/h]
این غذا را می توان در مجالس و میهمانی های رسمی هم مورد استفاده قرار دهید و همینطور نوعی شام سبک هم محسوب می شود که می توانید در کنار خانواده نوش جان کنید.
[h=4]مواد لازم برای تهیه کوکوی بادمجان پفکی:[/h]

  • [*=right]۳ عدد کدو سبز
    [*=right]۳ عدد بادمجان متوسط
    [*=right]۵ عدد سیب زمینی
    [*=right]۱ پیاز بزرگ
    [*=right]¾ فنجان روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات
    [*=right]۱ گوجه فرنگی کوچک
    [*=right]۶ عدد تخم مرغ بزرگ
    [*=right]کره ۱ قاشق غذاخوری
    [*=right]۱ قاشق غذا خوری پودر سوخاری
    [*=right]نمک و فلفل به میزان لازم
    [*=right]نصف قاشق چای خوری زرد چوبه
[h=4]طرز تهیه کوکوی بادمجان پفکی:[/h]
در ابتدا برای تهیه کوکوی بادمجان پفکی بادمجان، کدو و پیاز را پوست بگیرید و سپس نگینی خرد کنید و هر کدام را به صورت جدا سرخ کنید. بعد که همه را سرخ کردید، شش عدد تخم مرغ و پودر سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه را با آنها در ظرفی مخلوط کنید.
در مرحله پایانی، ماهی تابه را گرم کنید و به مقدار لازم روغن بریزید، روغن که داغ شد مواد آماده شده را درون آن بریزید و اجازه دهید سرخ شود؛ پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم برگردانید تا سرخ شود.
[h=4]نکته مهم در تهیه کوکوی بادمجان پفکی:[/h]
همانطور که می دانید بادمجان دارای مزه تلخی است که با این راهکار از گالری تاروت رنگی می توانید آن را برطرف کند:
بادمجانها را پوست بگیرید و ۳ تا ۴ ساعت آنها را در آب نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کرده و سرخ نمایید.
پورتال تاروت رنگی _ طرز تهیه کوکوی بادمجان پفکی
 
بالا پایین