sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
بادمجان از انواع صیفی جات است که مورد علاقه اکثر افراد است چرا که با آن می توان انواع مختلفی از غذاها را تهیه کرد. مثلا کشک بادمجان، خورش بادمجان و… از انواع این غذاها هستند که با بادمجان درست می شوند. گالری تاروت رنگی در این مطلب نوعی متفاوت از غذایی که با بادمجان درست می شود را آموزش داده است.
این غذا در مدت زمان اندکی درست می شود و مناسب خانمهای شاغل هم هست.
[h=3]آموزش درست کردن کوکوی بادمجان پفکی[/h]این غذا در مدت زمان اندکی درست می شود و مناسب خانمهای شاغل هم هست.
این غذا را می توان در مجالس و میهمانی های رسمی هم مورد استفاده قرار دهید و همینطور نوعی شام سبک هم محسوب می شود که می توانید در کنار خانواده نوش جان کنید.
[h=4]مواد لازم برای تهیه کوکوی بادمجان پفکی:[/h]
[*=right]۳ عدد کدو سبز
[*=right]۳ عدد بادمجان متوسط
[*=right]۵ عدد سیب زمینی
[*=right]۱ پیاز بزرگ
[*=right]¾ فنجان روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات
[*=right]۱ گوجه فرنگی کوچک
[*=right]۶ عدد تخم مرغ بزرگ
[*=right]کره ۱ قاشق غذاخوری
[*=right]۱ قاشق غذا خوری پودر سوخاری
[*=right]نمک و فلفل به میزان لازم
[*=right]نصف قاشق چای خوری زرد چوبه
در ابتدا برای تهیه کوکوی بادمجان پفکی بادمجان، کدو و پیاز را پوست بگیرید و سپس نگینی خرد کنید و هر کدام را به صورت جدا سرخ کنید. بعد که همه را سرخ کردید، شش عدد تخم مرغ و پودر سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه را با آنها در ظرفی مخلوط کنید.
در مرحله پایانی، ماهی تابه را گرم کنید و به مقدار لازم روغن بریزید، روغن که داغ شد مواد آماده شده را درون آن بریزید و اجازه دهید سرخ شود؛ پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم برگردانید تا سرخ شود.
[h=4]نکته مهم در تهیه کوکوی بادمجان پفکی:[/h]در مرحله پایانی، ماهی تابه را گرم کنید و به مقدار لازم روغن بریزید، روغن که داغ شد مواد آماده شده را درون آن بریزید و اجازه دهید سرخ شود؛ پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم برگردانید تا سرخ شود.
همانطور که می دانید بادمجان دارای مزه تلخی است که با این راهکار از گالری تاروت رنگی می توانید آن را برطرف کند:
بادمجانها را پوست بگیرید و ۳ تا ۴ ساعت آنها را در آب نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کرده و سرخ نمایید.پورتال تاروت رنگی _ طرز تهیه کوکوی بادمجان پفکی
بادمجانها را پوست بگیرید و ۳ تا ۴ ساعت آنها را در آب نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کرده و سرخ نمایید.پورتال تاروت رنگی _ طرز تهیه کوکوی بادمجان پفکی