Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دانستنی های چاشنی ترش

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش علم دانش ودانستنیها واطلاعات عمومی
Konu Başlığı دانستنی های چاشنی ترش
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

دانستنی های چاشنی ترش -آکادانستنی های چاشنی ترش -آکا
آکاایران: دانستنی های چاشنی ترش

آکاایران: دانستنی های چاشنی ترش

به گزارش آکاایران: لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی برای غذا هستند اما هیچ کدام فرد را لاغر نمی کنند.

دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه اظهار داشت: لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد که با استفاده از این چاشنی ها مزه و طعم غذا خوشمزه تر می شود.

وی بیان کرد: برخی از افراد به نیت لاغری از آبغوره، آب لیمو، سرکه، آب نارنج استفاده می کنند که باید به آنها متذکر شد این چاشنی ها فرد را لاغر نمی کنند و کالری غذاها در دستگاه گوارش هضم خواهد شد و در برخی افراد به اندازه اندک می تواند چربی خون را پایین آورد اما برای کنترل و پایین نگه داشتن چربی خون باید فرد دارای تغذیه مناسب و متعادل باشد و صرفا نمی توان با استفاده از این چاشنی ها چربی خون را پایین نگه داشت و افرادی که دارای چربی خون بالا هستند باید تحت کنترل پزشک باشند.

این متخصص خاطرنشان کرد: برخی افراد این چاشنی ها را در صبح و هنگام ناشتا استفاده می کنند که دستگاه گوارش آنها را تحریک می کند زیرا آب لیمو، نارنج، آبغوره، سرکه حاوی مواد اسیدی است که بهتر است پس از صرف غذا مصرف شود.

 
بالا پایین