Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي دريايي
Konu Başlığı ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی
نویسنده موضوع novinmarketing
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan novinmarketing

novinmarketing

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Feb 15, 2016
ارسالی‌ها
452
پسندها
34
امتیازها
0

اعتبار :

مواد لازم :

250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند
4 تکه ماهی سفید
سیر خرد شده به میزان لازم
یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
1 عدد پیاز خرد شده
1 عدد فلفل قرمز، خرد شده
1 عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند)
3 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
طرز تهیه:


1-برای تهیه ی راتاتوی ابتدا 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ بریزید و شعله گاز را در زیاد کنید(کمی بیشتر از حد وسط) پس از آن پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و بگذارید به مدت 4دقیقه سرخ شوند(تا هنگامی که احساس کنید کمی نرم شده اند)
2-پس از آن گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین 6 تا 8 دقیقه بگذارید تا کاملا مواد با هم ترکیب شوند.(مواد را خیلی هم نزنید) حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند.
3-یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، و سپس تکه های ماهی را سرخ کنید. (حدود 3دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست) سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://shoushtarisuperfood.com/ مراجعه نمایید.
 
بالا پایین