Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه ی قرمه سبزی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı طرز تهیه ی قرمه سبزی
نویسنده موضوع novinmarketing
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan novinmarketing

novinmarketing

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Feb 15, 2016
ارسالی‌ها
452
پسندها
34
امتیازها
0

اعتبار :

مواد لازم:
برای 6 تا 8 نفر :
سبزی (تره،جعفری،کمی شنبلبله)
پیاز2 عدد متوسط
یک کیلو گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان
3 تا 4 عدد گرد لیمو
گرد لیمو یک قاشق غذاخوری
1/2 پیمانه(100گرم) لیمو عمانی درسته
نیم کیلو لوبیای قرمز
روغن250گرم (یک پیمانه)

چگونگی پخت و طرز تهیه:


1-لوبیا را از شب قبل شسته و خیس کنید .
2-سبزی را خوب شسته و پس از خشک کردن در سبد با سبزی خردکن خوب ریز نمایید ، ریز شدن سبزی زیاد
سبزی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود البته توجه نمایید شنبلیه زیاد باعث تلخی خورشت شما خواهد شد با وجود
اسلایسر آکا شما میتوانید همیشه سبزی آماده در فریزر داشته باشید.
3-سبزی را که خرد کرده اید در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ کردن باعث می شود که خورشت شما تیره تر شود و
خواص و ویتامینهای موجود در سبزیجات کاهش یابد .
4-چند تا پیاز رو ریز کرده و یا رنده می کنیدو در روغن خوب تفتش میدهید. بعد به ان زردچوبه اضافه کرده تا حدی که رنگ آن نارنجی پررنگ شود . بعد کمی نمک زده و گوشتها را در آن خوب تفت می دهید واجازه می دهید که گوشت تو پیازه قشنگ آب بیاندازد. سپس سبزی قرمه رو اضافه می کنید و حتی اگر قبلا آنرا سرخ کرده و در فریز گذاشته اید باز با گوشت و پیاز کمی آنرا تفت دهید .
5-بعد لوبیا قرمز را که آب آن کاملا گرفته شده اضافه کنید تا خوب با سبزی مخلوط بشه و اندازش کم و زیاد نشه در این مرحله باید روغن روی سبزی رو گرفته باشه . بعد آب داغ رو اضافه کرده و اونقدر آب اضافه می کنید که تا پایان جا افتادن خورش نیازی به آب اضاف کردن نباشد. اول شعله گاز را زیاد گرده تا خورشت تقریبا بپزد و بعد که آب کمتر شد شعله را کم کرده طوری که روغن خورش روی سطح خورشت جمع شود .
6- خورشت را چشیده نمک و فلفل آن را کنترل کرده و سپس لیموعمانی ها را سوراخ کرده وبه خورشت اضافه کنید در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری هم گرد لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم به خورشت اضافه نمایید. چند تا نکته باعث خوشمزه تر شدن خورشت قرمه سبزی شما میشه :


1- با تمام ضرری که روغن زیاد داره و غذای چرب اصلا خوب نیست اما قرمه سبزی چرب خیلی خوشمزه تر میشه
2- زمان پخت طولانی باعث لذیذ تر شدن خورشت شما میشه ( البته اگر وقت کافی دارید ) خورشت باید در پایان پخت قشنگ روش روغن بندازه
3- بعضی ها هم معتقدند خورشت قرمه سبزی رو بعد از پخت قبل از آوردن سر سفره باید بگذاریم خوب سرد بشه و اونو دوباره گرم کنیم و سر سفره بیاریم و این عمل خورشت رو خوش طعم تر میکنه
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://shoushtarisuperfood.com/ مراجعه نمایید.
 
بالا پایین