Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه و پخت مرغ ذغالی خوشمزه

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي گوشتي
Konu Başlığı طرز تهیه و پخت مرغ ذغالی خوشمزه
نویسنده موضوع novinmarketing
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan novinmarketing

novinmarketing

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Feb 15, 2016
ارسالی‌ها
452
پسندها
34
امتیازها
0

اعتبار :

[h=2][/h]
مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی:

فیله یا سینه‌مرغنیم كیلو
گشنیز و نعنا200 گرم
ماست50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
سس مایونز50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
روغن مایعدو قاشق سوپخوری
سرکهیك حبه
سیر2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز تندیك تا دو عدد
ذغالیك تكه



طرز تهیه و پخت :
ابتدا روغن را داغ كرده، فلفل و سیر ریز کرده و در آن كمی تفت می‌دهیم، مرغ را به تكه‌های مربع شكل یا مستطیل شکل خرد كرده و در روغن ریخته و همراه موادمان به خوبی تفت می‌دهیم. در ظرفی دیگر ماست، سركه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط كرده و در کناری میگذاریم، و در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ می‌كنیم تا روغن بیاندازد و خوب مغز پخت شود
روی مرغ نمك می‌پاشیم و فلفل و کمی لیمو تازه سپس سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط می‌كنیم. سپس تكه ذغالی را روی حرارت سرخ می‌كنیم، یك تكه فویل را به صورت كاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، یك قاشق روغن‌مایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را می‌گذاریم،سپس حرارت را خاموش می‌كنیم بعد از مدت سه تا چهار دقیقه، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته است و می‌توانیم در ظرف را برداریم.این غذا را می‌توان با نان یا برنج سرو كرد.نوش جان
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت لوازم آشپزخانه صنعتی مراجعه نمایید.
 
بالا پایین