Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه ته چین گوشت

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı طرز تهیه ته چین گوشت
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2] طرز تهیه ته چین گوشت قرمز گوسفندی بره[/h]
[h=3]مواد لازم برای ته چین گوشت[/h]
روغن :♦: به میزان لازم
پیاز :♦: ۱ عدد
گوشت :♦: ۶۰۰ گرم
زردچوبه :♦: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم
برنج :♦: ۴ پیمانه
تخم مرغ :♦: ۲ عدد
ماست چکیده :♦: ۸ قاشق غذاخوری
کره :♦: ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده :♦: ۴ قاشق غذاخوری
خلال پسته :♦: برای تزیین
خلال بادام :♦: برای تزیین
خلال پوست پرتقال :♦: برای تزیین
[h=3]طرز تهیه ته چین گوشت [/h]
در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.
در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.
بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.
[h=3]نکاتی برای درست کردن ته چین گوشت[/h]

  • [*=right]پیاز را خرد کنید.
    [*=right]از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید.
    [*=right]برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
[h=2]••• همچنین ببینید[/h]
 
بالا پایین