Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

رولت گوشت خمیری

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı رولت گوشت خمیری
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]آموزش کامل طرز تهیه رولت گوشت خمیری[/h]
» برای این پست آموزش طرز تهیه رولت گوشت خمیری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
[h=3]مواد لازم برای رولت گوشت خمیری :[/h]
آرد سفید : دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر : ١ ق غ
خمیر مایه : ١ ق غ
ماست : نصف پیمانه
شیر : نصف پیمانه
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
نمک : نصف ق چ
شکر : ١ ق غ
[h=3]مواد میانی رولت گوشت خمیری :[/h]
مایه گوشتی پیراشکی شامل گوشت چرخ کرده سرخ شده با پیاز داغ فراوان و رب و ادویه + هم حجم گوشت جعفری خرد شده + زرشک + گردو درشت خرد شده + تخم مرغ پخته
[h=3]طرز تهیه رولت گوشت خمیری :[/h]
ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.خمیر رو مطابق شکل به شکل مستطیل باز کنید و مواد رو روش پهن کنید.کناره های خمیر رو باز هم مطابق شکل برش بزنید و یک در میان روی مواد داخلی برگردانید.رولت آماده را توی سینی فر منتقل کرده و به مدت حدود 20 دقیقه در فر با دمای 175 درجه بپزید تا رویش طلایی شود.بعد از پخت بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد به ظرف سرو منتقل کرده برش بزنید.
 
بالا پایین