Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ماهی قزل آلا با نخود فرنگی و سوسیس

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı ماهی قزل آلا با نخود فرنگی و سوسیس
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

ماهی قزل آلا با نخود فرنگی و سوسیس از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ماهی قزل آلا طعم خوبی دارد و که در کنار سوسیس عالی تر می شود.


وب‌سایت آشپزباشی: ماهی قزل آلا با نخود فرنگی و سوسیس از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ماهی قزل آلا طعم خوبی دارد و که در کنار سوسیس عالی تر می شود.

مواد لازم:


  • فلفل پاپریکا به میزان لازم
  • سیب زمینی ۳۵۰ گرم
  • سوسیس ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • لیمو ۱ عدد
  • کره ۲۵ گرم
  • فیله ماهی ۲ تکه
  • آب مرغ ۱۲۵ میلی لیتر



طرز تهیه:

1- روغن زیتون را در ماهیتابه ای گرم کنید، سوسیس را برای حدود 2 دقیقه در آن تفت دهید تا ترد شود. سیب زمینی خرد شده و پودر فلفل پاپریکا را اضافه کنید و بگذارید تا برای حدود 5 دقیقه بپزد (هر از گاهی مواد را هم بزنید).

2-آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید و برای 8 تا 10 دقیقه تا آب تبخیر شده و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید. نخود فرنگی را اضافه کنید و آن ها را برای 2 دقیقه دیگر تا نخود ها گرم شوند، بپزید و کنار بگذارید.

3-به فیله های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید. در ماهیتابه ای نچسب کره را آب کنید. وقتی کره داغ شد، فیله ها از سمت پوست در ماهیتابه قرار دهید و برای حدود 8 دقیقه تا ترد و طلایی شوند، بپزید.

4- فیله ها را بچرخانید و آب نیمی از لیمو را روی آن بچکانید و برای 1 دقیقه دیگر بپزید. حرارت را خاموش کنید.

5-مقداری از ترکیب نخود فرنگی و سوسیس را در وسط بشقاب مورد نظر بکشید. یکی از فیله ها را روی آن ها قرار دهید. و با نیمه ی دیگر لیمو سرو کنید.

6- می توانید سس کاپاریس(یا کیپر) را قبل از شروع پخت ماهی ها آماده کنید و برای تزیین دور بشقاب بریزید. برای این کار 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه ای کوچک گرم کنید. 2 قاشق غذاخوری کاپاریس که آبکشی و خشک کردید را به همراه 1 عدد پیاز قرمز کوچک که ریز خرد کردید در آن بریزید و برای 3 دقیقه تا پیاز نرم شود تفت دهید. 1 قاشق غذاخوری سرکه قرمز به آن ها اضافه کنید و سپس سس را از روی حرارت بردارید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری ترخون خرد شده روی آن بریزید و کنار بگذارید تا طعم مواد به خورد هم بروند.

نکات:

1- از ۲ عدد فیله ی ماهی قزل آلا هر کدام به وزن ۱۵۰ گرم استفاده کنید. می توانید از ماهی سالمون هم استفاده کنید.فلس های آن ها را جدا کنید.

2 -سوسیس را ریز مکعبی خرد کنید.

3- از سیب زمینی استانبولی استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید، پوستشان را جدا کنید و مکعبی خرد کنید.

4- نخود فرنگی را بپزید.
 
بالا پایین