sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
این کدوی کباب شده را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید.
وبسایت نمناک: این کدوی کباب شده را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کدوی کباب شده
1- کدوی کباب شده جزو پیش غذا - گوناگون میباشد.
2- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه.
3-و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
4-کدوی کباب شده را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
5- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مواد لازم:
- 4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچ های درشت خورد شده باشد.
- 1 پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقه های نازک در آمده باشد.
- 1 قاشق سوپ خوری پوست رنده شدۀ لیمو
- ¼ لیوان آب لیمو
- 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- 2 قاشق سوپ خوری برگ های تازه و کوچک نعنا
دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کدوی کباب شده
1- کدوی کباب شده جزو پیش غذا - گوناگون میباشد.
2- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه.
3-و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
4-کدوی کباب شده را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
5- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .