Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

اپلیکیشن هایی مضر برای گوشی هایتان

اطلاعات موضوع

Kategori Adı تازه های دنیای موبایل
Konu Başlığı اپلیکیشن هایی مضر برای گوشی هایتان
نویسنده موضوع Amirhoo3in
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Amirhoo3in

Amirhoo3in

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Dec 27, 2013
ارسالی‌ها
1,083
پسندها
913
امتیازها
113
محل سکونت
ساحل کارون
دل نوشته
زندگی آبراهی است به نام وفا,میریزد توی جویی به نام صفا,میرود به رودی به نام عشق,میریزد به دریایی به نام وداع:(
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]اپلیکیشن هایی مضر برای گوشی هایتان را بشناسید[/h] [h=3][/h] برای شالم ماندن گوشی خود می توان اپلیکیشن های که برای گوشی هایتان مضر است را حذف کرده و از فضای سالم استفاده کرد تعدادی از این اپلیکیشن ها را برای شما به نمایش می گذاریم با ما همراه باشید

[h=3]اپلیکیشن های اضافی که اگر نباشند[/h]
اپلیکیشن های اضافی که اگر نباشند گوشی سالم تر است ، امروزه کمتر کسی را پیدا می کنیدکه از گوشی های هوشمند استفاده نکند. همچنین، اپلیکیشن های مختلفی برای این گوشی ها عرضه شدهو برخی از آنها آنقدر معروف شده اند که اکثر کاربران بدون آنکه دلیلش را بدانند،​
بلافاصله به نصب کردن آنها می پردازند. اما امروز می خواهیم شما را با اپلیکیشن هایی آشنا کنیمکه حذف کردن شان از گوشی های اندرویدی تاثیر مثبتی بر عملکرد دستگاه تان خواهد داشت.​
به گزارش تکناز: کاهش عمر باتری، استفاده زیاد از اینترنت و یا پر کردن حافظه داخلی گوشی تاناز جمله پیامدهای استفاده از چنین اپ هایی است. گاهی تعداد اپ های موبایل مان آنقدر زیاد می شودکه کنترل شان از دست خارج می شود. اما این چند اپ را همین الان از گوشی خود پاک کنید​
[h=3]اپلیکیشن هایی که ادعا می کنند حافظه رم گوشی را خالی می کنند[/h]
اپ هایی که به طور پس زمینه اجرا می شوند، حتی اگر در حالت استندبای باشند هم رم و باتری زیادی مصرف می کنند. ایده اپ هایی که ادعا می کنند می توانند حافظه داخلی گوشی را خالی کنند این است که برنامه های پس زمینه را می بندند. اما این باعث تشدید مشکل می شود.

اپ هایی که در پس زمینه اجرا می شوند، با هر بار بسته شدن دوباره باز می شوند و باتری و حافظه را اشغال می کنند. تکرار مداوم این فرایند می تواند باعث ناپایداری گوشی شود. به علاوه، خود سیستم عامل اندروید می داند که چه زمانی اپ ها را باز و بسته کند.
[h=3][/h] [h=3]اپلیکیشن های پاکسازی مثل Clean Master[/h]
اپلیکیشن های پاکسازی وعده بهبود عملکرد کلی گوشی را می دهند. هرچند درست است که اپ های پاک شده همچنان کمی اطلاعات را روی گوشی به جا می گذارند، اما نیازی نیست که یک پاک کننده جانبی نصب کنید

کافی است به مسیر Settings، Storage رفته و گزینه cached data را انتخاب کنید. حال با دکمه Clear cached data می توانید اطلاعات بی مصرف را از گوشی پاک کنید.

[h=3]اپلیکیشن های آنتی ویروس[/h]
سیستم عامل اندروید و فروشگاه آنلاین گوگل پلی استور در کنار هم می توانند شما را از نصب آنتی ویروس بی نیاز کنند. برای پیشگیری از سرقت هم Android Device Manager بدون اپ های جانبی به خوبی کار می کند.

آلوده بودن اپ ها نیز ابتدا در گوگل پلی استور بررسی می شود. تنها هنگامی نیاز به آنتی ویروس دارید که منبع دریافت اپلیکیشن های جدید، جایی غیر از گوگل پلی باشد.

[h=3]اپلیکیشن های کاهش مصرف باتری[/h]
معضل تمام شدن زودهنگام باتری گوشی های هوشمند همچنان پابرجاست و هیچ برنامه جانبی نمی تواند در این زمینه معجزه کند.

برای دیرتر تمام شدن باتری، باید میزان مصرف باتری از سوی سیستم عامل و برنامه ها کاهش یابد و به این منظور، باید گوشی خود را روت کنید تا بتوانید در مصرف انرژی اندروید تغییری ایجاد کنید. در غیر این صورت، بهتر است این اپ های کاهش مصرف باتری را از دستگاه خود پاک کنید.

[h=3]اپلیکیشن های پیش فرض گوشی[/h]
پس از خرید یک گوشی اندرویدی جدید ،با تعداد زیادی اپلیکیشن مواجه می شوید که از قبل روی گوشی نصب است. بهتر است تک تک اپلیکیشن هایی که برای شما کاربردی ندارند را از دستگاه خود پاک کنید.

به عنوان یک توصیه اصلی، بهتر است فقط اپ هایی را روی دستگاه داشته باشید که واقعا از آنها استفاده می کنید. در غیر این صورت با مشکلاتی اعم از پر شدن حافظه و خالی شدن باتری روبرو خواهید شد.
 
بالا پایین